free download 78 travel guides written by experts

Luciano Pavarotti a facut super show la „Te cunosc de undeva!”

Ozana Barabancea – de nerecunoscut în pielea celebrului tenor al secolului XX

Cel mai nou transforming show, „Te cunosc de undeva!” a luat startul în aceastã searã la Antena 1. Ozana Barabancea, unul dintre cei patru juraţi ai show-ului, a avut parte de o transformare de senzaţie. Cu gesturi atent studiate şi celebra batistã albã în mânã, preţ de câteva minute, artista a fost de nerecunoscut în pielea celebrului tenor al secolului XX, Luciano Pavarotti.

Pe scena supershow-ului „Te cunosc de undeva!” au strãlucit în aceastã searã personaje celebre din industria muzicalã internaţionalã. CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile au acceptat provocarea Antena 1 de a face parte din cel mai nou transforming show, “Te cunosc de undeva!”, iar prestaţia lor din aceastã searã a fost una de excepţie.

Se pare însã cã nu doar concurenţii au prins gustul transformãrilor de senzaţie, astfel cã preţ de câteva minute bune, telespectatorii Antena 1 s-au putut bucura de o interpretare de excepţie a unui tenor celebru al secolului XX. Ozana Barabancea, unul dintre cei patru juraţi ai show-ului, a parasit pentru câteva momente masa juriului şi a avut parte de o transformare de senzaţie. Cu gesturi atent studiate şi celebra batistã albã în mânã, preţ de câteva minute, artista a fost de nerecunoscut în pielea celebrului tenor al secolului XX, Luciano Pavarotti.

Invitatul special al primei ediţii „Te cunosc de undeva!” este carismaticul prezentator al emisiunii „În gura presei” Mircea Badea. Într-o ipostazã în care nu a mai fost vãzut vreodatã, Mircea Badea va face super show pe scena „Te cunosc de undeva!”. Ce invitat surprizã le rezervã telespectatorilor cea de-a doua ediţie a super show-ului „Te cunosc de undeva!”, rãmâne de vãzut sâmbãta viitoare, de la 20:20, la Antena 1.

Bucuresti, 18.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *