free download 78 travel guides written by experts

Lucian Viziru a parasit „Ferma Vedetelor”

Momentele tensionate continuă la Ferma Vedetelor! A trecut deja o lună de când cei 8 rămași în show se află în casă, iar neînțelegerile și discuțiile dintre ei au culminat cu un duel plin de emoții și suspans. Dan Helciug și Lucian Viziru s-au luptat până la ultima răsuflare pentru un loc în fermă, însă cel din urmă a plecat acasă.

Ferma Vedetelor a fost urmărită, în intervalul de difuzare 22:12 – 00:08, de peste 1.3 milioane de români, iar în minutul de aur, de la 22:54, peste 1.6 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 9.3 puncte de rating și 24.6% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 5.5 puncte de rating și 14.7% share.

În emisiunea de aseară, vedetele au trecut prin momente care le-au făcut să zâmbească, dar și prin situații tensionate. Nea Rață le-a adus oile și porcii: “Măi nea Rață, mare om, mare caracter ești! N-am văzut așa om. El întotdeauna se ține de cuvânt! A adus și miel!”, a spus Ionuț Iftimoaie. Tot nea Rață a fost cel în fața căruia a cedat nervos Cristina Cioran, din cauza faptului că ceilalți concurenți nu o ascultă și nu îi respectă poziția de fermier al săptămânii: “De o săptămână încerc să mă înțeleg cu niște oameni care nu vor, care nu mai au chef și eu îi înțeleg: că ăla nu are chef, că îl doare, pentru că și eu sunt la fel!”,a spus ea. Concluzia lui nea Rață a fost simplă: “Cristina, vino încoa’ să îți dau arginții pe săptămâna asta, că eu nu sunt în măsură să vă suport toate astea. Am venit aici să facem treabă, voi nu vreți, e treaba voastră. Nu vă mai zic nimic!”, iar Cristina a completat: “Gata! Eu vreau acasă! Mi-a ajuns! Nu mai pot, nu mai suport!”.

Vica a fost alături de Cristina și a încercat să o calmeze și să o facă să se răzgândească. După ce s-a calmat, Cristina și-a cerut scuze față de toată lumea pentru reacția pe care a avut-o: “N-a fost frumos din partea mea că m-am enervat, chiar n-a fost frumos și chiar îmi pare rău! Sper să mă înțeleagă!”.

Cei doi dueliști, Dan Helciug și Lucian Viziru, și-au luat bagajele, cele necesare și rămas bun de la colegii lor, urmând să își petreacă noaptea în camerele din pădure ale dueliștilor. Înainte să iasă pe ușă, Ionuț i-a spus lui Lucian: “Eu atâta îți doresc: să nu ai succesul de care a avut parte Roxana, așa că duminică te aștept la dat mâncare la porci și la muls vaca!”.

Iulia i-a vizitat pe dueliști și le-a dat dreptul de a telefona pe cineva drag, pentru a primi susținerea de care au nevoie. Dan a ales să își sune soția și a fost vizibil emoționat de această convorbire: “Mai luptă-te, Dane, acuma! Trebuie să îmi dau palme, să fiu rău, să nu mă mai gândesc la acasă!”. Lucian a sunat-o, și el, pe soția sa, iar surpriza cea mare a fost că a reușit să vorbească și cu fiul său.

Chiar și înainte de începerea duelului, Vica și Augustin au deschis un nou subiect de discuții, care a pornit de la Lucian și condus la noi acuzații că unii dintre ei primesc pachete din exterior. Când a auzit aceste acuzații, Augustin a spus: “Le am de la Dan!”. Iulia a vrut să lămurească problema și i-a invitat pe cei doi dueliști în hambar, pentru ca Dan să poată participa la discuție, însă nici el nu a știut nimic despre acest subiect.

La prima probă a duelului, Pune potcoava în cui, cei doi concurenți au fost legați de brâu cu o funie, s-au străduit să ia potcoave de pe stâlpul din centru și să le pună în cuiele de pe marginea ringului. Cel care a reușit să pună cele trei potcoave și să iasă câștigător a fost Dan.

Încărcat de energie și adrenalină, Dan s-a întors către ceilalți și a făcut un gest amenințător, la care Ionuț nu a putut rămâne indiferent: “M-a provocat atât de mult, încât am fost deranjat. S-a întors către mine și către Dima și a zis ceva de genul: Voi urmați! O astfel de provocare pentru mine trebuie rezolvată atunci, în momentul respectiv!”, a spus Ionuț.

Lucian a avut nevoie de intervenția medicului, însă Augustin a fost alături de el și l-a încurajat. Acest lucru a demonstrat, încă o dată, că dragostea de frate este mai presus decât orice altceva: “Câștigător, pierzător, tot jucător se numește, nu contează. Pentru mine e cel mai tare!”, a spus Augustin.

La cea de-a doua probă, Taie-i craca adversarului, cei doi au stat pe câte o bârnă de lemn, iar fiecare a încercat să o taie pe cea a adversarului, cu fierăstrăul. Dan a reușit și de această dată, asigurându-și, mai departe, locul în casă.

Singurele care s-au bucurat pentru Dan au fost Vica și Cristina, iar ceilalți concurenți l-au felicitat pe Lucian pentru munca depusă. “Bucuria mea mare este că e din nou alături de mine și a luat decizia de a ne uni din nou ca familie.”, a declarat Augustin după duel. Lucian a lăsat scrisoarea prin care a desemnat fermierul săptămânii viitoare și a luat un obiect decorativ ca amintire din fermă.

"Pentru mine, în ciuda noroiului, a frigului, a oboselii și a faptului că am fost de două ori la rând servitor, au fost două săptămâni frumoase. Am petrecut, după multă vreme, timp cu Augustin, l-am cunoscut pe nea Rață, am învățat să mulg vaca, am pus pentru prima dată mâna pe un porc viu, am învățat să fac focul și am fost pupat de Cerasela (capra), de la care spre rușinea mea n-am apucat să-mi iau la revedere. Când participi la un reality show, nu ai scenariu, nu ai indicații regizorale, ești doar tu "dezbrăcat" în fața audienței. Mulți dintre concurenți nu au înțeles că show-ul nu este despre ei și talentele lor, ci despre munca în echipă și atingerea unor obiective comune." – a declarat Lucian după părăsirea fermei.

Momentul duelului a coincis cu aniversarea primei luni de trai la Ferma Vedetelor, iar concurenții au reușit să treacă peste cea mai dificilă săptămână de până acum. O săptămână în care tensiunile au izbucnit și presiunea psihică, oboseala și toate experiențele prin care au trecut și-au pus amprenta pe fermieri.

În ediția de luni, de la 20:30, concurenții vor avea parte de o mare surpriză, pe care o așteaptă de când au intrat în fermă. Telespectatorii vor descoperi ce alte provocări vor mai primi, dar și pe cine a desemnat Lucian ca fermier al săptămânii.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 05.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *