free download 78 travel guides written by experts

Lucian Viziru a castigat a XI-a a editie a turneului Tudor Tennis Trophy

Clubul Sportiv Besta a organizat în perioada 13, 14 şi 15 august 2009, la Samurcasi Arena, ediţia numărul 11 a Tudor Tennis Trophy. Câştigătorul acestei ediţii este Lucian Viziru, după o finală disputată în 2 seturi cu Mircea Hristofor.

Lucian Viziru: “Acest turneu mi-a readus pofta de joc, tenisul întotdeauna mi-a dat satisfacţii, deşi în ultima perioadă nu pot să spun că am mai jucat foarte mult. Competiţia a fost destul de stransă, s-a jucat foarte serios, iar în finală am avut un adversar pe măsură. Într-adevăr a fost o atmosferă de competitie iar organizarea a fost excelentă. Aştept cu interes ediţia viitoare a Tudor Tennis Trophy unde ne vom reîntâlni cu siguranţă.”

Paul Tudor, Presedintele Besta Group: “A fost un eveniment reuşit, mă bucur să văd că de la ediţie la ediţie reuşim să aducem împreună mai multi jucători, sponsori şi reprezentanţi media. Pentru ediţia 2010 pregătim o surpiză, meciurile se vor desfăşura pe 3 terenuri noi şi aşteptăm de asemenea un număr mai mare de jucători. Sperăm că până la ediţia a XII-a a Tudor Tennis Trophy baza sportivă pe care o construim în Samurcasi să fie finalizată.”

Sponsorul principal al turneului a fost Besta Group, care a susţinut evenimentul încă de la prima sa ediţie. La Tudor Tennis Trophy au luat parte prieteni şi parteneri ai companiei, juniori, precum şi personalităţi din lumea sportului.

Sponsorii ediţiei 2009 a Tudor Tennis Trophy au fost Sarra Blu’, Rombal, Vredenstein şi Romtelecom iar mingea oficială de concurs a fost asigurată de Wilson.

Bucuresti, 18.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *