free download 78 travel guides written by experts

Lucian Mindruta si ProSport pleaca la mare cu bicicleta

PRO SPORT si Lucian Mindruta te invita sa iti pregatesti bagajele.

In acest an plecam din nou Cu bicicleta la mare !

In urma cu 5 ani, Lucian Mindruta, un impatimit al mersului pe doua roti, organiza pentru prima ora un eveniment ce a devenit in timp o frumoasa traditie. An de an, in preajma zilei de 1 mai, un grup pestrit de biciclisti pornea la un drum de doua zile pentru a ajunge la malul Marii Negre.

S-au trait experiente inedite, s-au legat prietenii si s-au adunat amintiri deosebite.

Editia de anul acesta se anunta deja ca fiind cea mai frumoasa de pana acum.

Inscrierile incep pe 28 martie !

Se vor pedala in total 280 km in cele doua zile de velo-expeditie (28 si 29 aprilie).

Organizatorul principal, ziarul ProSPORT a pregatit numeroase surprize participantilor. Fiecare biciclist va beneficia de puncte de alimentare pe traseu, o noapte de cazare in statiunea Amara, cina si micul dejun pentru recapatarea fortelor, asistenta tehnica pentru biciclete, transportul retur in Bucuresti, echipaj de politie si ambulanta pe traseu.

Numarul de locuri este limitat la 150 astfel incat doritorii vor trebui sa se grabeasca pentru a-si asigura un loc.

Formularul de inscriere va fi publicat pe site-ul evenimentului in cursul zilei de 28 martie.

Care sunt motivele pentru care biciclistii amatori ar trebui sa ni se alature in aceasta excursie pe doua roti?

“Nu exista motive. Exista doar porniri, pasiuni, hotarari curajoase. Trebuie sa rezisti in sa o zi intreaga, sa-ti placa sandvisul cu branza adus de acasa, zdruncinaturile, caldura si frigul (cateodata concomitent), camioanele care trec pe langa tine, setea, oboseala extrema.

Dar dincolo de toate astea, la mare mergi cu bicicleta si pentru ca vrei sa le spui celorlalti ceva important: ca nu trebuie sa ne distrugem mediul si nici pe noi, ca exista un fel de viata care nu presupune 250 de cai pe masina si jumatate de tona de inox, ca te poti simti bine cu prieteni fara sa fie nevoie sa te lauzi cu ceea ce ai. Doar fiind ceea ce esti: un om liber, hotarat sa dea gata, in doua zile, o multime de kilometri si o groaza de prejudecati! De-aia va si chem: sa le spunem celorlalti, care stau acasa la televizor, ca noi stim ce-au pierdut ei, dar ca ei nu vor afla niciodata… Decat poate, la anul, la cursa urmatoare!” – Lucian Mindruta

Evenimentul face parte dintr-o ampla campanie denumita „ProSPORT – Pro MISCARE” „ Ne propunem ca prin actiunile din acest an sa popularizam stilul de viata activ si sanatos in detrimentul sedentarismului. Promovam competiile pentru amatori si povestile unor oameni obisnuiti care includ sportul in activitatea zilnica” Olaru Mircea – Brand Manager ProSPORT

Pentru detalii si inscrieri accesati pagina www.cubicicletalamare.ro.

Ultimele noutati despre ProSport cu bicicleta la mare pot fi aflate si de pe pagina de Facebook //www.facebook.com/cubicicletalamare.

„ProSport cu bicicleta la mare” este un eveniment cicloturistic organizat de ziarul ProSport alaturi de Asociatia Bate Saua sa Priceapa Iapa, Echipa PR si Enjoy Transylvania.

Parteneri media: Descopera.ro, MBIKE, Adrenallina.

Bucuresti, 28.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *