free download 78 travel guides written by experts

Lucian este primul concurent din Supraviețuitorul eliminat la Consiliul tribal

În ediția de ieri seară, Supraviețuitorul a pus concurenții față în față la proba de imunitate, care decide tribul care ajunge la Consiliul tribal. Tensiunea, alianțele și strategiile concurenților au dus la eliminarea lui Lucian la primul Consiliu tribal.

Cea de-a doua ediție Supraviețuitorul a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 7.4 puncte de rating și 21.4% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6 puncte de rating și 17.5% share.


Tribul Hangin și Insula exilului nu reușesc nici acum să facă focul!

În tribul Hangin, preocuparea principală a concurenților devine făcutul focului. Zi și noapte, cei 8 concurenți se luptă din răsputeri în încercarea de a obține o flacără, însă norocul nu e de partea lor. Singura soluție pe care o au e să prindă crabi, pe care îi mănâncă… cruzi! Situația nu este deloc roz nici pe Insula exilului, unde, deși Aurelia și Liviu au prins câțiva crabi, nu îi pot mâncă pentru că nu au reușit nici ei să facă focul.

Balanța este înclinată în direcția opusă în Tribul Tubig. Deși concurenții din Tubig au câștigat recompensa, au primit kit-ul de pescuit, un pește întreg și, în acest moment, sunt cei mai relaxați, aici apar deja neînțelegeri și primele lacrimi. Însă un lucru este clar: sunt experți la făcut focul și au găsit o tehnică prin care, în maxim 2 minute, pot pune toți crabii pe care îi prind la gătit: „Am prins un crab, hai să facem repede focul.”

Prima probă de imunitate! Hangin pierde din nou!

„Este o zi importantă pentru voi. Luați-vă bagajele și pregătiți-vă de luptă! Mâine poate fi ultima zi pentru unul dintre voi.” – acesta a fost mesajul pe care l-au primit cele două triburi înainte de proba de imunitate.

Ajunși acolo, au descoperit că proba de imunitate este mult mai complicată decât cea de recompensă, iar toți concurenții și-au dat seama ce diferență poate face faptul că un trib are foc, iar celălalt nu. La proba de ieri seară, cele două triburi au avut de eliberat mulți butuci de lemn, de care să se ajute pentru a transporta un cufăr imens. Ajunși la o structură mare de lemn, ei trebuie să folosească acel cufăr și să țină de un podeț, în timp ce un membru al tribului aruncă cu nuci de cocos în încercarea de a nimeri țintele. Primul trib care nimerește cele două ținte câștigă imunitatea.

După ce Dragoș Bucurenci a dat startul probei, Hangin a reușit să elibereze butucii și să ridice cufărul mobil de lemn, însă Tubig recuperează rapid și ajunge la podul mobil înaintea celorlalți. Iulian ajunge primul la praștie cu nuca de cocos, însă ratează ținta. Lucian trage primul pentru Hangin, însă nu reușește nici el să dărâme ținta cu nuca de cocos.

După ce toți membrii celor două triburi încearcă să nimerească țintele, Mircea A. este primul care lovește și obține un punct pentru Hangin. Imediat după, Andrei (Tubig), motivat și determinat să câștige, aruncă consecutiv două nuci de cocos, cu care nimerește ambele ținte, iar Hangin pierde și prima probă de imunitate. “Am reușit să le dărâm pe amândouă. Nu știu dacă a fost noroc sau strategie”, a spus Andrei după câștigarea probei. „Omul ăla e un fenomen al naturii, jos pălăria în față lui”, a spus Robert (Hangin) despre Andrei, după ce acesta a câștigat proba de imunitate.

Hangin ajunge la primul Consiliul tribal!

„Acasă va pleca Otniela!”, spune Lucian, imediat după proba de imunitate. Pe insula unde locuiesc concurenții din Hangin, lucrurile par să se îndrepte în aceeași direcție: eliminarea Otnielei. Dacă fetele au o alianță și își propun să scoată un băiat din joc, băieții încearcă și ei să coopteze cât mai multe persoane în alianța lor. Cea care pare că joacă pe două fronturi este Ina, care încearcă să vorbească și să stabilească alianțe cu toți din trib. „Ina este spionul din tabăra adversă”, spune Mircea A. despre ea.

Lucian, sigur pe el, le spune băieților: „Noi suntem 5 versus 3”, fără să aibă nicio grijă referitoare la votul de la Consiliul tribal. Alex își face și el planuri cu Mircea A., despre strategia pe care trebuie să o abordeze în timpul consiliului. În același timp, Robert, Raisa și Otniela sunt în apă și vorbesc despre Consiliul tribal, pentru că au aflat de planul celorlalți de a o elimina pe Otniela. Ea nu poate înțelege și este dezamăgită de Ina și Maria, cu care stabilise înainte că îl vor elimina pe Lucian.

După ce au dezbătut, au făcut planuri, apoi au refăcut planuri, concurenții din Hangin au primit mesajul care îi cheamă la Consiliul tribal: „Aveți o misiune dificilă! Până la sfârșitul zilei, unul dintre voi va părăsi insula. În această seară, vă luați bagajele și mergeți la Consiliul tribal, unde veți vota pe cine dați afară.”

Imediat după, Alex se simte sigur pe alianța pe care crede că o are cu Raisa și Robert și spune: „Îmi pare rău pentru Otniela”. „Eu pot să las de la mine, sunt conștient de lucrul ăsta, dar dacă văd că nici tu nu lași de la tine, păi n-o cauți un pic? O cam cauți, o cauți”, spune și Lucian despre Otniela. În același timp, Ina și Mircea A. sunt la fel de siguri că Otniela va fi cea care părăsește prima Tribul Hangin.

Otniela abordează o strategie foarte bună, îl confruntă atât pe Lucian, cât și pe Ina. Însă Robert este cel care dă toate planurile alianței împotriva Otnielei peste cap, când spune că preferă să meargă mai departe în joc cu copila decât cu Lucian.

La Consiliul tribal, concurenții și-au dat cărțile pe față. La doar patru zile după ce au ajuns pe insulă, cei 8 concurenți din Hangin au dezbătut etapele și pașii pe care i-au făcut greșit și care i-au adus pe ei în fața lui Dragoș Bucurenci. Lucian, în continuare sigur pe el, a spus că Tubig are mai mult noroc decât ei, atâta tot. Tot la Consiliul tribal, Lucian află că deciziile pe care le ia nu sunt întotdeauna pe placul majorității.

În momentul voturilor, concurenții au făcut următoarele alegeri: Maria și Lucian au votat-o pe Otniela, iar ceilalți (Ina, Mircea A. Robert, Alex, Raisa și Otniela) l-au votat pe Lucian. Liderul tribului Hangin a fost primul concurent votat pentru eliminare la Consiliul tribal: “Mă așteptam la treaba asta, două expresii văzusem deja la doi oameni. Au vrut să scape de mine, că i-am terorizat de la început. Nu m-am schimbat în viața asta pentru nimeni, ăsta sunt, mă placi, bine. Nu, dă-i drumul acasă. Și i-am dat drumul acasă.”

Acum, în Tribul Hangin au rămas numai 7 concurenți: Robert, Alex, Raisa, Otniela, Maria, Ina și Mircea A.

Săptămâna viitoare, luni și marți, de la 20:30, tensiunea Supraviețuitorul crește până la cote maxime! Concurenții din Hangin, Tubig și Insula exilului vor trece prin experiențe și probe complexe, care le vor testa forța fizică și psihică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *