free download 78 travel guides written by experts

Lucian Bute- Denis Grachev, in direct la televiziunea Money.ro

Televiziunea Money.ro vă transmite sâmbătă spre duminică noaptea, începând cu ora 1.00, în direct de la Montreal, gala în care Lucian Bute se întoarce în ring pentru a lupta cu Denis Grachev. Comentariul galei va fi asigurat de o echipă de profesionişti formată din Mihai Craiu, Viorel Sima şi Leonard Doroftei. Din studiourile Money.ro, va fi transmisă, pe tot parcursul nopţii, o ediţie specială moderată de Cristian Niţă.

Marea înfruntare Bute-Grachev este aşteptată să înceapă în jurul orei 4.00 dimineaţa (ora României). În cadrul aceleiaşi gale, telespectatorii Money.ro vor mai putea urmări meciul dintre românul Dinu Bogdan şi canadianul Eric Martel Bahoeli.

Pentru România, televiziunea Money.ro deţine în exclusivitate drepturile de difuzare pe TV a marii confruntări de la Montreal. În urma încheierii unui parteneriat, canalul DolceSport va prelua de la Money.ro TV transmisia galei.

Întrucât, pentru internet, drepturile de difuzare aparţin unui canal online, pe perioada desfăşurării evenimentului din Canada, Money.ro TV va opri emisia video live de pe portalul propriu de internet, money.ro.

Menţionăm că, începând de astăzi, 2 noiembrie, televiziunea Money.ro poate fi recepţionată integral pe frecvenţa Giga TV. Astfel, postul nostru TV îşi lărgeşte acoperirea şi la abonaţii UPC şi RCS-RDS, putând fi vizionat pe o arie foarte extinsă în reţelele de cablu şi platforme DTH.

Bucuresti, 02.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *