Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lucian a decis: se va duela cu Dan Helciug

Discuțiile aprinse din ultima vreme și-au pus amprenta pe concurenți. Inclusiv Lucian Viziru, ultimul concurent intrat în casă, a simțit pe propria piele atmosfera încărcată de tensiune de la Ferma Vedetelor.

Astfel, pentru a doua săptămână consecutiv servitor și pentru prima oară nominalizat la duel, Lucian a ales să îl provoace la luptă pe Dan Helciug.

Ferma Vedetelor a fost urmărită în intervalul de difuzare, 20:28 – 21:22, de peste 1.8 milioane de români, iar în minutul de aur de la 21:21 peste 2.3 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 10.5 puncte de rating și 24.1% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 6.1 puncte de rating și 14.1% share.

Nea Rață i-a vizitat pe fermieri la prima oră a dimineții, luându-i prin suprindere și dând naștere la tot felul de speculații: s-a certat cu doamna Rață, a cazut din pat? Cert a fost că nu se așteptau să le treacă pragul așa devreme, când încă nu apucaseră să se trezească bine.

După o scurtă inspecție, el i-a avertizat că în scurt timp nu le va mai putea aduce provizii și vor trebui să își contruiască o relație frumoasă cu negustorul care va veni, deoarece el va fi sursa lor de aprovizionare pe viitor. Fermierii l-au poftit la masa, l-au servit cu cafea, i-au cântat, i-au dansat și l-au răsfățat. Cristina și Vica l-au pupat pe obraz: “Mi-a tras o ventuză! Mă duc acasă, asta e probă de divorț!”- a spus el. Ionuț s-a înțeles cu nea Rață să aducă oile și porcii în ziua următoare pentru că atunci va fi gata adăpostul.

Iulia Vântur a venit cu o nouă provocare pentru fermieri. Fiecare concurent, cu excepția servitorilor și a fermierului săptămânii, a trebuit să extragă câte un jeton, urmând a fi legați pentru 24 de ore de persoana care a extras același număr. Cristina a fost desemnată să aibă grijă ca regulile jocului să fie respectate de toată lumea. Ideea jocului a fost de a se cunoaște mai bine și a crea legături mai puternice între ei. Doinița a fost legată de Ionuț, Corina de Lucian, Augustin de Dima, iar Vica a fost legată de Dan. Provocarea Iuliei a stârnit hohote de râs, situații amuzante, încurcături, iar cel mai dificil lucru pentru ei a fost mersul la toaletă: “Eu n-am văzut, n-am simțit și n-am auzit nimic!” – a spus Corina.

În momentul alegerii celui de-al doilea duelist, toate voturile s-au îndreptat către Dan, el fiind singurul care l-a nominalizat pe Dima pentru duel. Însă, decizia finală a lui Lucian a fost Dan, devenind astfel adversarul său la duelul de sâmbătă: “Normal că tovarășii vor să mă dea afară din concurs pentru că sunt un concurent important. Sau poate sunt paranoic, e și asta o explicație!” – a declarat Dan.

În ediția de sâmbătă, de la 22:15, telespectatorii vor descoperi cum se pregătesc cei doi adversari pentru duel și cum se vor descurca vedetele cu animalele pe care le vor primi de la nea Rață, dar și cine va ieși câștigător la marea confruntare.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 03.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *