Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lucia Antal, Marketing Director Pro TV, singurul român din boardul I-jic, organizația internațională a asociațiilor de măsurare a audiențelor

Lucia Antal, Marketing Director Pro TV, a fost aleasă membru al Consiliului Director al International Joint Industry Committees Association (I-jic), pentru al treilea mandat consecutiv. Asociația I-jic își propune să îmbunătățească calitatea cercetării datelor și a măsurătorilor, să promoveze transparența în măsurarea audiențelor, exemplele de best practice la nivel internațional și își dorește să devină un centru internațional de documentare pentru măsurarea audiențelor și auditul măsurătorilor datelor. Această asociație este formată din membri reprezentanți ai 16 asociații media din 13 țări, atât din Europa cât și din Africa, iar în board-ul de conducere al asociației, Lucia lucrează alături de alți trei colegi din Elveția și Franța.

“Mă bucur să fac parte din această asociație, care își propune să realizeze lucruri importante pentru industria în care ne desfășurăm activitatea. Datele de audiență, măsurarea lor într-un mod corect și transparent, analizarea lor corespunzătoare ne ajută să evoluăm, să luăm decizii, să demarăm proiecte. Importanța datelor este un subiect pe care se concentrează o mare parte din business, iar întreaga economie are la bază rezultatele obținute pentru reinvestiții. În industria media, fie că este vorba despre ziare, reviste, outdoor, radiouri, televiziuni, website-uri sau agenții de media, datele de audiență reprezintă pilonul principal pentru evoluție. Sunt foarte fericită că România are parte de susținere internațională pe acest plan, iar acest lucru are un ecou important pentru întreaga industrie media din țara noastră.”, a declarat Lucia Antal, Marketing Director Pro TV.

lucia-antal
România este reprezentată în I-jic de două asociații, BRAT (Biroul Român de Audit Transmedia) și ARMA (Asociația Română pentru Măsurarea Audiențelor), iar Lucia Antal, Marketing Director Pro TV, ocupă și funcția de președinte ARMA. În premieră de la înființarea I-jic, următoarea întâlnire a tuturor membrilor asociației va avea loc la București. Această implicare activă în I-jic nu poate decât să consolideze poziția industriei media din România la nivel internațional. “Datorită implicării și a rezultatelor remarcabile pe care România le are în cadrul I-jic, sunt fericită să anunț că următoarea întâlnire a membrilor din toate țările partenere va avea loc la București, în luna noiembrie. Este un pas foarte important pentru industria media din țara noastră, deoarece vom avea ocazia să le arătăm tuturor membrilor România, prin prisma rezultatelor, și vom vorbi și despre potențialul de dezvoltare în alte țări.”, a continuat Lucia Antal.

Lucia Antal face parte din echipa Pro TV de 21 de ani și are o vastă experiență în domeniul măsurării și a cercetării datelor de audiență. În board-ul I-jic, Lucia este implicata activ  în cele mai importante decizii ale  pieței de media, alături de cei trei colegi ai săi, Harald Amschler din Elveția, Dany Peria și Nicholas Cour din Franța, reprezentați ai unor importante asociații de media din I-jic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *