free download 78 travel guides written by experts

LSRS premiaza cei mai buni studenti romani din strainatate

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) lansează concursul „Premiile LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate”, vizând recunoașterea și promovarea meritelor studenților români cu rezultate remarcabile în anul academic 2008-2009.

Premiile Studentul Anului în Europa, Studentul Anului în America de Nord şi Marele Premiu – Cel Mai Bun Student Român din Străinătate vor fi acordate în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate 2010 (ediția I) din 6 ianuarie, la Marriott Grand Hotel, începând cu ora 18. 

Concursul se adresează tuturor studenţilor români din străinătate, indiferent de anul de studiu (inclusiv absolvenţi din 2009) sau de universitate. Tinerii interesaţi se pot înscrie până la data de   1 ianuarie 2010, prin trimiterea unui CV şi date relevante privind rezultatele academice pe adresa: gala@lsrs.ro.

Gala LSRS marchează un an de existenţă a LSRS, pe parcursul căruia Liga a avut cea spectaculoasă evoluție din peisajul neguvernamental româneasc.

“La doar un an de la înființare, acționând în mod susținut și eficient în spiritul excelenței pe care ne-am impus-o ca principiu fundamental al organizației noastre încă de la început, LSRS a atras peste 2000 de membri de la universități de prestigiu din străinătate și a înființat peste 20 de repezentațe în diverse țări din întreaga lume. În plus, Liga Studenților Români din Străinătate a încheiat parteneriate cu Ministerul Afacerilor Externe și cu Ministerul Educației, Cercetării și Inovării și a semnat un acord de suținere și patronaj cu Senatul României. Iar pentru anul 2010 avem planuri și mai mari!”, a declarat Costin Elefteriu, co-fondator și Secretar General LSRS.

Gala Studenților Români din Străinătate 2010 reprezintă un eveniment național, singurul de acest fel din România, dedicat în mod direct și exclusiv studențimii românești de peste hotare. La Gală, sunt aşteptaţi într-un cadru select membrii LSRS veniți din toate colțurile lumii, precum și  personalităţi marcante ale vieţii publice româneşti (înalți oficiali de stat, oameni de cultură, oameni de afaceri, reprezentanți ai sectorului neguvernamental).

Bucuresti, 22.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *