free download 78 travel guides written by experts

Lowe PR comunica o premiera in domeniul educatiei medicale din Europa de Sud-Est

În urma câştigării licitaţiei realizate de IHS Medical School la sfârşitul anului trecut, Lowe PR a lansat proiectul „Şcoala Medicală Europeană – Instruirea personalului medical pentru tehnologii inovatoare şi proceduri moderne în dializă”

Proiectul derulat de IHS Medical School în parteneriat cu City University London a obţinut o finanţare europeană nerambursabilă de 1,5 milioane de euro. 

Într-un cadru oficial, evenimentul de presă găzduit de Andreea Esca s-a bucurat de prezenţa unor personalităţi de renume din domeniul medical din România şi a reunit peste 130 de participanţi din toate colţurile ţării.

„Din punctul de vedere al comunicării, pentru 2011 vedem deja un avânt în ceea ce priveşte proiectele finanţate din fonduri europene. Ne bucurăm că am contribuit la organizarea lansării unui astfel de proiect-model, important nu doar pentru domeniul specializat al dializei/ nefrologiei, ci pentru sistemul medical românesc per ansamblu”, spune Raluca Mihailă, Events Manager Lowe PR.

„Acest proiect este o premieră în domeniul educaţiei medicale din Europa de Sud-Est, iar partenerul de comunicare este extrem de important pentru transmiterea mesajelor corecte şi către publicurile avizate. Evenimentul a avut un impact foarte puternic pentru întreaga comunitate medicală, având în vedere feedbackul pozitiv pe care l-am primit şi vrem să mulţumim echipei Lowe PR pentru profesionalismul de care a dat dovadă”, a declarat Rodica Pîslaru, Executive Manager IHS Medical School.

Proiectul se va derula până în aprilie 2013 şi are ca obiectiv perfecţionarea cunoştinţelor profesionale pentru specialiştii din domeniul dializei şi nefrologiei din 6 regiuni de dezvoltare ale ţării. În cadrul proiectului, 339 de medici, asistenţi medicali, statisticieni şi tehnicieni vor beneficia de o gamă variată de cursuri, atât în domeniul dializei, cât şi în alte domenii strict necesare pentru implementarea unui management modern al serviciilor de dializă.

Bucuresti, 28.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *