free download 78 travel guides written by experts

Lovitura de teatru la Burlacita

Finalul celui mai tensionat show al verii a fost unul absolut surprinzător. După ediţii pline de suspans, sufletul Burlăciţei Bianca Drăguşanu nu şi-a găsit alinarea. Povestea primei Burlăciţe a României a fost pe placul telespectatorilor Antenei 1, iar audienţele au demonstrat acest lucru, show-ul înregistrând minute de aur de aproape un milion de telespectatori din mediul urban. Căutarea continuă pentru frumoasa Bianca Drăguşanu. Chiar dacă 12 concurenţi aleşi pe sprânceană au intrat în show hotărâţi să nu le stea nimic în cale în cucerirea acestei redute, finalul a fost unul total neaşteptat.

A sosit aşadar momentul deznodământului, clipa cea mare pe care atât frumoasa Burlăciţă, cât şi pretendenţii săi o aşteaptă foarte tensionaţi. Din acest moment, jocul seducţiei încetează să mai fie doar un joc, decizia Biancăi implicând responsabilitate, dar şi experienţele acumulate pe parcursul a celor două luni de convieţuire alături de cei doi finalişti.

Cătălin Botezatu le vorbeşte pentru ultima oară concurenţilor: „Băieţi ne aflăm aici, la Dalt Villa, pentru că zic eu că urmează un moment la înălţime, şi la propriu şi la figurat. Au fost două luni grele, dar şi frumoase, în care v-aţi simţit bine, în care aţi încercat prin propriile puteri şi resurse să o cunoaşteţi pe Bianca. Eu am încercat să fiu alături de voi, să vă deschid ochii prin diverse strategii, am încercat să vă protejez, să vă vând toate ponturile pe care eu le ştiam în legătură cu Bianca!”

Cătălin îi înmânează cel din urmă trandafir: „Ţi-am adus simbolul iubirii, mesajul pe care emisiunea noastră îl transmite celor care au participat până acum şi celor care vor participa în continuare, celor care ne-au apreciat şi bineînţeles al celor care cred în dragoste. Este al tău, ai grijă ce faci cu el. Mult noroc şi să fii fericită!”

Cu paşi temători şi foarte emoţionată, frumoasa Burlăciţă se apropie de cei doi finalişti: „Adrian, tu eşti un tip foarte sensibil. Cred că în tine aş putea găsi bărbatul pe care mi-l doresc, însă sunt şi multe lucuri care pur şi simplu mă fac să cred că nu suntem compatibili. Alin, tu eşti un bărbat îndrăzneţ, cu un caracter puternic; ai putea fi bărbatul pe care eu îl caut, dar nu cred că eu sunt ceea ce îţi doreşti tu. Mă bucur că v-am cunoscut, că aţi ajuns până aici, dar sufletul şi inima mea sunt în altă parte. Sunt sigură că iubesc pe altcineva! Vă multumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine, asta sunt eu şi voi fi acolo unde mă cheamă sufletul şi inima mea. Vă doresc numai bine!”

Burlăciţei pare să i se fi luat o piatră de pe inimă. Pentru întâia oară pe parcursul acestui show, forţată de împrejurări, Bianca a spus lucrurilor pe nume. Decizia nu a fost deloc uşoară întrucât în decursul ultimelor luni a învăţat să îi aprecieze din ce în ce mai mult pe cei doi finalişti, care s-au străduit să îi ofere clipe frumoase. Dacă a fost sau nu fair play e de discutat. Hotărâtă să îşi asculte inima, diva e hotărâtă să nu se mai uite înapoi.

„Au trecut nouă episoade în care probabil publicul a înteles că sunt şi eu un om cu sentimente, cu trăiri. Am venit în acest show cu tot sufletul, sperând să cunosc pe cineva care să îmi umple golul pe care îl aveam în suflet. Speram să cunosc pe cineva care să îmi ofere căldura şi dragostea de care eu am nevoie. Am fost dezamăgită de persoana pe care am iubit-o însă, în acelaşi timp, cu cât a trecut timpul mi-am dat seama că pot ierta. Şi că dragostea înseamnă în primul rând să ierţi” a mai spus cu ochii în lacrimi Bianca.

Bucuresti, 02.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *