free download 78 travel guides written by experts

Loveste si fugi

J. Hadley Chase
Editura Vremea

Editura Vremea ofera in colectia Rosu si negru o carte a lui J. Hadley Chase, cunoscut autor de romane thriller. Scriitorul, pe numele sau adevarat Rene Brabazon Raymond, reuseste sa creeze o poveste fascinanta cu rasturnari de situatie dar si cu umor (spre exemplu o cantareata “intra si se agata de microfon ca inecatul de pai” – p. 146).

De indata ce ai pus mana pe carte intri in aventura. Un tip lucreaza intr-o agentie de publicitate iar seful ii propune sa se implice intr-o filiala intr-un alt oras (New York). Pana aici totul este perfect. Casa, bani, slujba foarte buna. Intr-o seara insa ajunge in casa sefului unde o vede pe sotia mult mai tanara a acestuia, femeie care il farmeca imediat. Ce va urma?

De la pagina la pagina actiunea evolueaza. Fiecare personaj introduce date noi in situatie. Palpitanta actiunea, interesanta situatia si personajele. Unele dintre acestea mor. Cine este ucigasul si care este mobilul crimei precum si legatura lui Chester Scott (angajatul care parea ca le are pe toate) aflati din paginile cartii Loveste si fugi, un roman politist/thriller foarte captivant.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *