free download 78 travel guides written by experts

Love in Bucharest via Shanghai@5Elemente, un rasfat inedit de Ziua Indragostitilor

Începutul de februarie ne găsește adesea în căutarea unui loc special care să ne impresioneze jumătatea, dar, de cele mai multe ori, ne limităm la opțiunile deja consacrate și deloc surprinzătoare! Însă bucătăria chineză haute cuisine, cu aromele și condimentele sale incitante, ar putea fi biletul câștigător pentru a reaprinde pasiunea în cea mai romantică zi a anului.

Nu are importanță ce zi alegeți prentru a vă celebra dragostea, Valentine’s Day sau Dragobete, pentru că știți deja unde veți merge: la 5Elemente, un restaurant asiatic rafinat cu feluri alese de mâncare chinezească. O călătorie exotică pe tărâmurile gusturilor desăvârșite în compania persoanei iubite este cadoul perfect pentru o seară frumoasă de februarie!

Cotat de Restograf ca fiind cel mai bun restaurant chinezesc din București, 5Elemente deține rețeta perfectă pentru o cină de neuitat: un melanj îmbietor de ingrediente afrodisiace, deserturi senzaționale, ceaiuri aromate, vinuri de colecție și șampanii fine. Voi trebuie doar să adăugați pasiune și multă, multă dragoste.

Maeștrii bucătari ai restaurantului, veniți din nordul Chinei, vor crea pentru îndrăgostiți o poveste gastronomică ispititoare, iar gusturile picante și dulci vor întreține și potența flacăra pasiunii. Așa că puteți începe seara cu pachețele de primăvară, țelină picantă sau creveți cuasparagus, continuați cu preparate speciale – poate rața 5Elemente sau peștele veveriță și nu uitați de un desert delicios și surprinzător – lapte Cui Pi sau banane cu cocos. Totul însoțit de o conversație spumoasă, care să vă încălzească sufletul. Îndrăzniți să încercați mâncăruri noi, deosebite! Doar e o ocazie specială!

Pregătiți-vă să fiți răsfățați ca la curtea imperială chineză: vă veți bucura de o experiență gourmet rafinată și unică; de atenția la detalii din partea gazdelor; de decorurile elegante și delicate; iar servirea va fi o combinatie de atenție și discreție. De îndată ce veți trece pragul restaurantului, agitația orașului și frigul de afară vor dispărea ca prin farmec. Înăuntru vă va așteapta un ambient romantic, intim, cu muzică zen și miresmele delicate al aranjamentelor florale și bețișoarelor parfumate. Înăuntru va fi primăvară, dar o primăvară chinezească.

Fiind un loc apreciat de cunoscători, ar fi bine să faceți rezervări din timp la numărul 0766 331 511. Restaurantul are 60 de locuri și se află în centru, lângă Grădina Icoanei și Școala Centrală de Fete, într-o zonă liniștită, care păstrează încă aerul select al Bucureștiului interbelic. Pentru mai multe detalii, vizitați www.facebook.com/Restaurant5elemente și www.cincielemente.ro.

Bucuresti, 06.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *