free download 78 travel guides written by experts

Lotus Forza Rossa la SIAMB 2012

· Reprezentantul oficial Lotus Cars în România este prezent la Salonul Internațional Auto Moto București
· Lotus Evora S a Poliției, una din vedetele salonului
· Pasionații sau posesorii automobilelor sportive au ocazia unică sa interacționeze cu reprezentantul oficial și să descopere universul Lotus

SIAMB 2012 și-a deschis porțile oficial miercuri după-amiază în Piața Constituției din București. Forza Rossa, reprezentantul oficial Lotus în România, Serbia, Muntenegru și Republica Moldova este prezentă cu un stand, unde întreaga gamă actuală este expusă.

Lotus Elise, este modelul sportiv cel mai bine vândut al mărcii, la SIAMB fiind prezentă ultima generație. Roadster-ul, recunoscut pentru agilitatea și manevrabilitatea extraordinară dar și pentru greutatea de doar 876 kg, raportată la o putere de 136 cai și un consum de benzină de doar 5 l/100km este și cel mai abordabil, cu prețuri începând de la 33,000 EUR.

Lotus Forza Rossa expune și un Lotus Exige S, de 220 cai putere, o mașină mai sportivă, care prin design-ul și elementele aerodinamice se adresează pasionaților de competiții și de performanțe pure.

Una din vedetele salonului este Lotus Evora S, a Poliției Române, prezentă chiar la intrarea principală a vizitatorilor. Modelul de lance al constructorului britanic are o putere de 350 cai putere și poate atinge viteze de 280 km/h.

Așa că dacă sunteți curioși, pasionați, cunoscători sau proprietari de mașini sportive, o vizită la stand-ul Lotus Forza Rossa de la SIAMB este o ocazie unică de a descoperi inovațiile, tehnologia și originalitatea modelelor mărcii fondate acum 60 de ani de Colin Chapman. Lotus este de altfel și una din echipele favorite la victorie în Campionatul Mondial de Formula 1, cu piloții Kimi Raikkonen și Romain Grosjean.

SIAMB este deschis zilnic între orele 10.00 – 20.00 și poate fi vizitat până duminică, 8 aprilie.

Bucuresti, 06.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *