free download 78 travel guides written by experts

LOST: Naufragiaţii sezonul 2

Premiat cu Emmy în 2005 pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic al anului
LOST: Naufragiaţii sezonul 2
în România în premieră şi în exclusivitate la AXN din
22 ianuarie 2006, de la ora 20.00

După ce a stârnit numeroase întrebări şi controverse, serialul premiat în 2005 cu Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic, se întoarce din 22 ianuarie la AXN cu un al doilea sezon plin de mister şi aventură  – un sezon care va scoate la iveală ce este mai bun, dar şi ce este mai rău din naufragiaţii rămaşi.

După ce cursa companiei Oceanic # 815 s-a prăbuşit pe o insulă din Pacific, naufragiaţii au fost obligaţi de împrejurări să găsească în interiorul lor puterea de a supravieţui. O putere pe care nici n-o bănuiau. Au descoperit că insula ascunde multe secrete: urmele unei creaturi care îi pândeşte din junglă, un urs polar, o franţuzoaică ciudată şi foarte posibil nebună, un mistreţ teribil, un grup straniu numit de naufragiaţi “Ceilalţi”, un vapor numit Black Rock şi … o trapă spre un buncăr misterios.

În acest al doilea sezon din LOST: Naufragiaţii lui Jack îi va spori neîncrederea faţă de Locke pe măsură ce-şi va pune întrebări despre motivele pentru care acesta doreşte să păstreze secretul buncărului misterios. Veţi afla ce s-a întâmplat cu Sawyer, Michael şi Jin, după ce pluta pe care şi-au construit-o a fost distrusă de către “Ceilalţi”- care l-au răpit pe Walt, la sfrâşitul primului sezon. Sun va reuşi să devină mai independentă şi mai autonomă după plecarea soţului ei, dar se va întreba în permanenţă dacă acesta este încă în viaţă. Veţi afla mai multe despre povestea lui Kate de pe vremea când era urmărită. Charlie se va apropia şi mai tare de Claire şi de copilul ei, Aaron, dar drogurile pe care le-a găsit pe insulă ar putea să-l ispitească spre o viaţă de dependenţă. Numerele blestemate care i-au dat peste cap viaţa lui Hurley înainte de accident vor continua să-l obsedeze pe măsură ce el va încerca să le descopere sensul. Shannon va hotărî ce înseamnă Sayid pentru ea, dar nu va putea să treacă peste moartea fratelui ei, Boone şi va începe să aibă viziuni cu cei 4 naufragiaţi plecaţi pe ocean în cautarea salvării.
 
Dar vă aşteaptă multe alte lucruri de descoperit. Veţi afla că sunt mai mulţi supravieţuitori ai zborului # 815: Ana Lucia (Michelle Rodriguez – “S.W.A.T.”,“Girlfight”, ”The Fast and the Furious”)  –  femeia misterioasă pe care a întâlnit-o Jack în barul aeroportului din Sydney. În distribuţia noului sezon îl veţi remarca pe Adewale Akinnoye-Agbaje (“Oz – Închisoarea Federală”) a cărui poveste va fi unul dintre secretele care vi se vor dezvălui pe parcursul serialului.

Noul sezon din “LOST”, filmat în întregime în Hawaii, îi are în distribuţie pe Adewale Akinnuoye-Agbaje în rolul misteriosului bărbat de pe insulă, Naveen Andrews ca Sayid, Emilie de Ravin în rolul lui Claire, Matthew Fox este Jack, Jorge Garcia în rolul lui Hurley, Maggie Grace ca Shannon, Josh Holloway este Sawyer, Malcolm David Kelley în rolul lui Walt, Daniel Dae Kim ca Jin, Yunjin Kim  este Sun, Evangeline Lilly este Kate, Dominic Monaghan îl interpretează pe Charlie, Terry O’Quinn este Locke, Harold Perrineau îl interpretează pe Michael, iar Michelle Rodriguez este Ana-Lucia.

Lost este creat şi produs de J.J. Abrams si Damon Lindelof, alături de care se mai află în echipa de producători executivi şi Carlton Cuse, Bryan Burk şi Jack Bender.

Din 22 ianuarie în exclusivitate la AXN.

Despre AXN
Oferind seriale de top premiate, blockbustere, programe de tip reality/adventure si evenimente sportive in premiera, canalul AXN este destinatia principala pentru tinerii de 18-34 ani si pentru toti ceilalti pasionati de aventura si adrenalina. AXN este vizionat in 50 de tari din Asia, America Latina, Europa si Orientul Mijlociu, facand parte din portofoliul de peste 40 de retele globale detinute de Sony Pictures Television International (SPTI). SPTI este detinuta de Sony Pictures Entertainment (SPE). In Romania, AXN este distribuit si promovat de HBO Romania. Pentru mai multe informatii referitoare la AXN vizitati //www.axn.ro

Despre Sony Pictures Television International
Sony Pictures Television International (SPTI) coordoneaza trei linii complementare de activitate: distribuirea filmelor si a programelor de televiziune catre diferite canale TV din intreaga lume, realizarea de productii locale de televiziune in piete internationale cheie, precum si lansarea si gestionarea de retele de televiziune. SPTI este liderul mondial in distribuirea de filme americane si internationale (noi si clasice) si in distribuirea de programe pentru televiziune. In plus, SPTI produce emisiuni de televiziune locale. Avand reprezentante in Franta, Germania, Hong Kong, Italia, Miami (America Latina), Republica Populara Chineza, Spania si Marea Britanie, SPTI coordoneaza productia in 8 regiuni. Portofoliul global de retele de televiziune reprezinta, pe termen lung, una dintre strategiile cheie ale Companiei in pozitionarea sa pe piata internationala, SPTI detinand aproximativ 40 de retele in peste 100 de tari si avand peste 240 de milioane de telespectatori in intreaga lume. SPTI este o companie Sony Pictures Entertainment.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *