free download 78 travel guides written by experts

Loreen si-a anuntat fanii de pe Facebook ca vine la X Factor

Loreen, câştigătoarea Eurovision 2012 vine în duminică în România în calitate de invitat special la X Factor. Artista a fost încântată de propunerea celor de la Antena 1 şi şi-a anunţat fanii de pe pagina de Facebook că urmează să cânte la acest sfârşit de săptămâna pe scena unuia dintre cele mai apreciate show-uri în întreaga lume. Telespectatorii o vor putea vedea duminică, doar urmărind de la 20.30 cea de-a doua gală live X Factor.

După Alesha Dixon, invitata primei gale live X Factor, o altă interpretă pe val va face show pe scena X Factor. Loreen le dă întâlnire fanilor din România pe 18 noiembrie, la Antena 1, spre încântarea acestora care au reacţionat cu entuziasm la mesajul de pe Facebook în care artista îşi anunţa prezenţa în show-ul de la Antena1. Cei mai mulţi i-au urat bun venit în ţara noastra şi şi-a exprimat dorinţa de a o vedea într-un concert în România. Până când acest lucru va fi posibil, Antena 1 le ofera posibilitatea fanilor artistei să vadă un miniconcert duminica, în intervalul în care fanii X Factor îşi pot vota preferaţii. Şi în această săptămână, publicul decide cine rămâne şi cine părăseşte competiţia.

Cei 13 finalişti care au rămas în cursa pentru premiul în valoare de 200.000 de euro vor face show în cea de-a doua gală live X Factor a cărei temă este demarcaţia fină dintre dragoste şi ură. Tensiunea creşte şi între juraţii deveniţi mentori. Dan Bittman este singurul mentor care are încă toţi elevii în competiţie, iar spiritele s-au încins încă de săptămâna trecută când Dan a ales să salveze trupa mentorată de Delia, în defavorul concurentei lui Cheloo. Cum vor evolua lucrurile în continuare, telespectatorii vor afla urmărind galele live X Factor, numai la Antena 1.

Bucuresti, 16.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *