free download 78 travel guides written by experts

Loredana Groza s-a sarutat prima oara langa o ghena

Invitată astăzi în studioul Europa FM la Deşteptarea, Loredana Groza a acceptat să le răspundă matinalilor la întrebarea zilei: când s-a sărutat prima oară? Ea le-a dezvăluit că s-a întâmplat când era în clasa a 5 a, iar băiatul cu care s-a sărutat era cu doi ani mai mic.” S-a întâmplat la ghena de gunoi”, şi-a amintit Loredana în hohote de râs.

Revenind la prezent, după ce a lansat la Europa FM piesa Apa, apoi videoclipul ei, după rolul de succes din comedia romantică “ Minte-mă frumos”, în care joacă alături de Andi Vasluianu, se pregăteşte acum de un nou moment important din cariera ei- concertul de pe 25 noiembrie, de la Sala Palatului. “Zi şi noapte numai la concert mă gândesc”, spune Loredana.Toate biletele puse în vânzare au fost epuizate.

Cei care au apucat să cumpere un bilet, se vor bucura de un show de excepţie. ”Concertul este ca o multitudine de filmuleţe, care de care mai interesante, începând cu copilăria mea şi până în prezent,o călătorie prin toată povestea mea, de când mi-am dat seama că am acest har de a cânta şi că oamenilor le place să mă asculte. Va fi un spectacol unic şi irepetabil,o călătorie plină de emoţie, de bucurie, de energie” le-a povestit Loredana celor trei realizatori ai emisiunii Deşteptarea- Monica, Vlad şi George.

Bucuresti, 19.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *