free download 78 travel guides written by experts

Loredana Groza la D-Paparazzi: “Ma simt ca un preot care tine o predica, pe muzica!”

Duminica, 23 iunie, incepand cu ora 19.45, Adelina Pestritu va prezinta o noua fila din jurnalul secret al vedetelor, la Kanal D. In aceasta saptamana, vedetele vorbesc despre examenul maturitatii, sex si despartiri, in exclusivitate la “D-Paparazzi”.

Prezenta la un eveniment monden din Capitala, la care a fost premiata cu trofeul pentru Cel mai bun show live, Loredana Groza a povestit reporterilor “D-Paparazzi” ca pune suflet in fiecare concert pe care il sustine, intocmai caun preot in fata enoriasilor.

“Pentru mine, fiecare show este ca o slujba in biserica. Ma simt ca un preot care tine o predica, pe muzica!”, a punctat vedeta. Aflata la momentul dezvaluirilor, artista si-a amintit de anii de liceu si, printre altele, a recunoscut ca nu a avut numai zece pe linie. Cantareata a rememorat clipa cand a trecut chiar prin focurile unei posibile corigente, dupa ce a luat nota trei la fizica.

”Am luat nota trei la teza de la fizica, dupa ce am fost prinsa ca am copiat!”, a spus amuzata artista.

Cati adepti va aduna Loredana Groza in noua ei “religie” precum si alte dezvaluiri incendiare, veti afla duminica la “D-Paparazzi”, incepand cu ora 19.45, la Kanal D.

Bucuresti, 19.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *