metalshow

Loredana a lansat, astazi, in premiera, la Europa FM, noul ei single „Risipitor”

Loredana a lansat, în această, dimineață, în premieră, la Europa FM, noua ei piesă „Risipitor”, în emisiunea „Deșteptarea”cu Vlad Petreanu și George Zafiu. Melodia a fost cântată pentru prima oară live, vara aceasta, la super-concertul Europa FM de la mare – „Live pe Plajă”, în fața a peste 60 de mii de oameni.

Varianta oficială lansată, astăzi, la radio este însă una diferită. Loredana este o perfecționistă și a lucrat la finisarea piesei până în ultimul moment. „Chiar și ieri mi-ai trimis două variante ale piesei pe care am difuzat-o azi la radio. Ce era așa diferit, pentru că zău daca mi-am dat seama?” a întrebat-o George Zafiu.

„Erau două variante masterizate iar diferența era cum se auzea backing vocals. Știu că poate restul lumii nu și-ar da seama, dar eu știu” a spus, râzând, Loredana. „Când dai un cântec, când îl scoți din sufletul tău e ca și cum dai la înfiat un copil. Nu știu cum să spun.. după aceea nu mai e cântecul meu, e al vostru. Să fiu sinceră, cu piesa asta a fost ca o naștere. Mi-au trebuit câteva luni ca să o definitivez”, a mărturisit Loredana.

Videoclipul piesei „Risipitor” a fost lansat ieri: //youtu.be/_noXFktd7L4.

Întrebată de George Zafiu despre cât de mult „a risipit” pentru acest videoclip, artista a dezvăluit că nu a fost un videoclip costisitor: „A costat mai puțin decâ crezi, contează mai mult ideea și felul în care o realizezi. Contează cât de simplă și eficientă este ideea. A fost o idee simplă, realizată datorită talentului celor cu care am colaborat. Regia e semnată Dragoș Buliga. Decorul a fost făcut Sorin Boncea și scaunul acela science-fiction din videoclip. E un fel de SF vintage ca stil și bineînțeles vreau să le mulțumesc colaboratorilor mei Sorin Stratulat și Alex Abagiu pentru styling și toate efectele speciale de machiaj”, a spus Lori.

Mai multe despre noua piesă „Risipitor” semnată Loredana, aflați din interviul off-air acordat astăzi, în exclusivitate, la Europa FM – aici: //youtu.be/UloQmEeX3ZQ.

Odată cu lansarea noii piese, Loredana a venit și cu un nou look, fiind complimentată de Vlad Petreanu și George Zafiu.

„Cred că mă recreez. Și la propriu, și la figurat. Așa s-a nimerit, n-a fost nimic intenționat și ceea ce mi se arată în cale mă inspiră. Încerc să merg după lucruri care vin firesc, nu mă gândesc cu o lună înainte cum o să fie, cum o să mă îmbrac”, a mărturisit celebra artistă.

Lori a vorbit și despre concertul ei „Reveria” de luna viitoare, de la Sala Palatului: „Reveria este puterea de a visa cu ochii deschiși și despre asta va fi vorba. Vor fi câteva tablouri care practic compun această reverie. Vă aștept pe 25 octombrie, la ora 20:00, la Sala Palatului. Voi avea surprize frumoase și anul acesta”, a spus artista.

„Deșteptarea” cu Vlad Petreanu și George Zafiu se aude în fiecare dimineață, la Europa FM, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00.


Bucuresti, 26.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *