free download 78 travel guides written by experts

L’Oreal Professionnel sustine Trofeul Igiena 2006

Evenimentul “Trofeul Igiena 2006”, organizat o data la 2 ani, este prilejul oferit de catre Igiena si L’Oreal Professionnel de a descoperi cei mai talentati stilisti, cei care stabilesc standardele in domeniul coafurii. Astfel a luat nastere o traditie a frumusetii pe care stilistii o cultiva si o aduc in fiecare zi in viata clientilor lor.

Organizatorul concursului, Igiena, poate fi caracterizat simplu, prin doar trei cuvinte: traditie, profesionalism si arta. Avand o traditie a frumusetii de 57 de ani, Igiena se poate lauda cu profesionalismul stilistilor din aceasta echipa, stilisti a caror pasiune pentru meserie transforma coafura intr-un motiv de bucurie pentru clientii saloanelor sale. Igiena a facut posibila aparitia celor mai buni coafori ai Romaniei, avand un centru tehnic propriu bine pus la punct, o scoala de coafura, dar mai ales, o indelungata traditie.

{viewonly=registered,special}Si in acest an, L’Oreal Professionnel a sustinut initiativa Igiena de a realiza unui eveniment reper pentru industria frumusetii, contributia sa concretizandu-se in oferirea unui show magic de coafura si culoare realizat in direct de catre echipa artistica Raffel Pages, echipa ambasadoare L’Oreal Professionnel.

De asemenea, L’Oreal Professsionnel s-a evidentiat printr-o initiativa educativa admirabila prin oferirea unor premii foarte motivante ocupantilor primelor 3 locuri la concursul de Coafura. Acestia vor beneficia de cursuri de pregatire in cadrul Academiei Raffel Pages din Barcelona si de truse de instrumente profesionale de coafura.

Proba 1- Tuns si pieptanat "moda zilei":

Locul 1 si Marele Trofeu Igiena – Iliesi Ana Maria, unitatea 222 Igiena
Locul 2 – Lazarovici Mariana – unitatea 23 Igiena
Locul 3 – Danaila Toderita – unitatea 23 Igiena

Proba 2- "Coafura pentru o seara de gala par lung"

Locul 1- Manea Mihaela- unitatea 60 Igiena
Locul 2 – Stoica Emilia – unitatea 222 Igiena
Locul 3 – Iliesi Ana Maria – unitatea 222 Igiena
Locul 3- Milea Gina – unitatea 222 Igiena
Locul 3 – Eremia Nicoleta – unitatea 222 Igiena

Evenimentul a fost organizat de catre Igiena, cu cuportul L'Oreal Professionnel, care a sustinut puternic sectiunea de coafura, mai ales datorita aducerii echipei de stilisti ambasadori LP Raffel Pages si prin oferirea premiilor .

L’Oreal Professionnel demonstreaza inca o data implicarea sa in a aduce stilistilor din Romania ultimele noutati in arta, tehnica si tehnologia coafurii perfecte. In fiecare zi, L’Oreal Professionnel ofera noi oportunităţi de dezvoltare pentru stilişti prin intermediul metodelor de educare avansate, a accesului la o reţea mondială a stiliştilor de top si a unor produse de calitate superioară.

Suportul pentru promovarea evenimentului a fost realizat de catre o echipa de “stilisti” ai agentiei Maximize Communications, din care fac parte Ioana Popescu – Account Executive, Otilia Coman – Deputy Creative Director, Corina Barbu – Account Assistant, Ovidiu Hodorogea – Copywriter si Sergiu Vacarescu- Graphic Designer.{/viewonly}
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *