free download 78 travel guides written by experts

Lora trece printr-o experienta incredibila la Plasa de stele

Vezi cum a făcut vedeta un documentar despre bolile transmisibile de la vacă la om în abator!

Duminica aceasta, Dan Negru revine cu cele mai tari farse chiar de Ziua Păcălelilor! Într-o ediţie specială “Plasa de stele” de 1 aprilie, Lora va trece printr-o experienţă incredibilă încercând să filmeze un documentar cât se poate de serios. Subiectul: bolile transmisibile de la vacă la om. Locaţia: un abator! Însoţită de specialişti, Lora va ajunge la faţa locului, însă acolo evenimentele vor deveni din ce în ce mai stranii.

Pentru început, Lora va trebui să înveţe să facă o disecţie pentru ca subiectul documentarului să fie cât mai bine înţeles de public. În timpul disecţiei, vedeta va fi rugată să ofere cu maxim profesionalism informaţiile despre bolile transmisibile de la vacă la om, urmărind indicaţiile primite de la echipa de producţie a documentarului. Lucrurile se vor complica însă pe parcursul disecţiei, Lora trezindu-se victima unor incidente şocante!

Cum se va descurca Lora cu disecţia, filmarea în abator, explicaţiile ştiinţifice şi mai ales de ce incidente incredibile va avea parte, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 21.40, într-o ediţie specială “Plasa de stele”.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 29.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *