free download 78 travel guides written by experts

Lora si-a dat chitara pe o salopeta

Aşa cum ne-a obişnuit deja, transforming show-ul „Te cunosc de undeva!” nu ne uimeşte doar cu interpretãri senzaţionale şi personaje de excepţie, ci şi cu poveşti de viaţã deosebite. Aflaţi la filmãrile pentru cea de-a zecea galã „Te cunosc de undeva!”, Lora le-a povestit colegilor sãi ce a fãcut cu prima sa chitarã acusticã, dar şi care au fost primele discuri de vinil, cu a cãror muzicã a crescut.

„Dupã revoluţie, mama mi-a cumpãrat douã lucruri foarte interesante: o chitarã acusticã, pe care am vândut-o şapte ani mai târziu ca sã îmi cumpãr o salopetã largã de blugi, neagrã, eram hip-hope-eriţã pe vremea aia, şi un pick up, iar primele douã viniluri au fost Patricia Kaas şi Tina Turner. Cu ele am crescut!” Povestea Lorei nu e întâmplãtoare: sâmbãta aceasta, artista intrã în pielea frumoasei Patricia Kaas.

Tensiunea atinge cote tot mai mari pe scena transforming show-ului „Te cunosc de undeva!”. Dupã votul de sâmbãta aceasta, concurenţii mai au o singurã şansã de a convinge juriul cã meritã sã ajungã în marea finalã şi, de ce nu, sã câştige marele premiu de 15.000 de euro, bani ce vor fi donaţi în scopuri caritabili.

Bucuresti, 16.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *