Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lora, o sherifa dura, pe planul inclinat: “Pe mine ma prinde orice rol”

LoraPlanul înclinat de la „Totul e permis” se transformă duminică, 26 ianuarie, într-un saloon din Vestul sălbatic, pe care Andrei Ștefănescu (Alb Negru) joacă în rolul cowboy-ului bun, Cătălin Bordea în cel al cowboy-ului rău, Lora apare în rolul sherifei, iar Ana Odagiu, în cel al chelneriței.

Doi cowboy puternici, unul bun și divorțat, care-și caută nevastă, și unul rău, se luptă pentru inima chelneriței dintr-un bar din Vestul sălbatic. De obicei, în astfel de povești, binele este cel care învinge. În istorioara noastră însă are un deznodământ… neprevăzut.

Lora face și de data asta o figură bună în ipostaza unei dure. De altfel, o prind de minune astfel de roluri. “Nu m-ați văzut în alte roluri. Pe mine mă prinde orice rol!”, a ținut ea să precizeze. Cântăreața mai spune că în nici o emisiune de televiziune nu s-a distrat cum a făcut-o la “Totul e permis”. “Am râs foarte mult! Este un show foarte amuzant”, a mai spus ea.

În “O scenă din Vestul sălbatic”, Ana Odagiu, o chelneriță singură, sare la propriu pe cowboy-ul blând și proaspăt divorțat care calcă pragul salonului în care aceasta lucrează când, pe ușă, dă buzna cowboy-ul cel rău. Văzându-i, înnebunește de gelozie.

Ce se întâmplă când pe scena înclinată își face apariția sherifa, fosta soție a cowboy-ului cel bun, vedeți duminică, 26 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.

Bucuresti, 22.01.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *