creative night talks

Lora, incendiara in rolul Mary J. Blige la “Te cunosc de undeva!”

Rochie scurtă de piele, tocuri înalte şi atitudine provocatoare!

Lora a deschis sâmbăta aceasta seara supertransformărilor la “Te cunosc de undeva!” intrând în rolul Mary J. Blige. Încă de la intrarea în scenă, Lora a reuşit să capteze toate privirile, apărând într-o ţinută extrem de sexy, cucerind publicul şi cu o atitudine pe măsură. Îmbrăcată într-o rochie scurtă de piele, cu dresuri din plasă, cizme negre cu toc înalt, ochelari de soare, cântăreaţa a tăiat răsuflarea tuturor. Cu siguranţă, Cosmin Seleşi a fost cel mai invidiat bărbat de la “Te cunosc de undeva!” când Lora l-a luat prin surprindere, aşezându-i-se în braţe. Dincolo de imaginea provocatoare, Lora a impresionat mai ales prin interpretarea senzaţională a rolului ei. “Lora, mă surprinzi de fiecare dată, eşti cameleonică” i-a spus Andrei Aradits imediat după terminarea piesei. “Pot spune tare şi răspicat: eşti o profesionistă!” a completat Ozana Barabancea, iar Aurelian Temişan a terminat seria comentariilor apreciative cu “Unbelievable”!

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 08.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *