Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lora – extrem de senzuala in rolul Annei Lesko

Lora a intrat în această seară în pielea senzualei Anna Lesko, la Te cunosc de undeva!. Show-ul de la Antena 1 le-a adus telespectatorilor o nouă ipostază a Lorei, una în care artista s-a descurcat foarte bine, chiar dacă emoţiile au fost mai mari decât de obicei, dat fiind că Anna Lesko, cea pe care Lora a trebuit să o interpreteze s-a aflat de această dată la masa juriului.

O nouă ediţie de excepţie în această seară la Te cunosc de undeva! Direct din Rusia, Ana Lesko a venit la masa juriului fără însă a stii că una dintre concurente va trebui să treacă printr-o super transformare pentru a intra chiar în pielea ei. Lora a fost pentru o seara Ana Lesko şi a reuşit să îi imite nu doar look-ul, ci şi timbrul vocal şi, mai ales, gesturile. Apariţiile Anei Lesko sunt unele dintre cele mai sexy, iar Lora nu s-a sfiit să danseze lasciv şi sa flirteze cu mai mulţi bărbaţi din platoul emisiunii, printre care şi membrii juriului.

Anna Lesko a fost extrem de încântată de prestaţia Lorei şi de modul în care i-a redat întocmai mimica, ba chiar i-a spus să a sesizat un anume fel de privire de care chiar ea uitase. Aprecieri a primit Lora şi de la ceilalţi membri ai juriului.

Show-ul continuă în această seară la Antena 1. Mai sunt cinci concurenţi. Care dintre ei va ieşi învingător în această ediţie, telespectatorii vor afla urmărind în această seară Antena 1.

Bucuresti, 22.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *