Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lora, cu sotul pe planul inclinat, la “Totul e permis”

Lora face echipă cu soțul ei, Dan Badea, la ultima ediție a acestui sezon a show-ului “Totul e permis”, duminică, 9 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Cum Cătălin Bordea s-a accidentat la ediția precedentă a show-ului, echipa sa, neînvinsă de trei ediții, a trebuit să-și modifice componența. Alături de Ana Odagiu și Lora, care au rămas în joc, au venit, de data asta, Vlad Corbeanu, de la iComedy, și Dan Badea, actor de stand-up comedy și soțul Lorei.

Cântăreața și soțul ei vor face pereche pe planul înclinat, cea mai spectaculoasă probă a show-ului, în cadrul megaproducției “Un jaf la muzeu”, în care Dan joacă rolul paznicului, iar Lora pe cel al femeii de serviciu îndrăgostite de el. Ana și Vlad vor fi cei doi hoți care jefuiesc muzeul.

Cealaltă echipă care luptă să câștige concursul este formată din Connect-R (căpitan), Tania Popa, Doru Todoruț, de la Deepcentral, și Alina Pușcaș. Și de această dată, probele concursului sunt dintre cele mai amuzante. “Panică”, „Hitul permis”, „Cuvintele tabu”, „La metru” ori „Copy dance” sunt câteva dintre ele.

Cine câștigă ultima ediție a acestui sezon a show-ului “Totul e permis”, vedeți duminică, 9 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Bucuresti, 05.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *