celula de arta octombrie

Lora, CRBL, Delia si Jorge sunt finalistii de la „Te cunosc de undeva!”

Săptămâna viitoare publicul va decide câştigătorul supershowului!

Timp de zece săptămâni, scena de la Te cunosc de undeva! a găzduit cele mai uluitoare transformări, vedete de pretutindeni prinzând viaţă în interpretarea talentaţilor concurenţi. După roluri spectaculoase, coregrafii reuşite, repetiţii vocale intense, studii de atitudine şi prezenţă scenică, sâmbăta aceasta, concurenţilor le-a fost dezvăluit clasamentul final, iar Lora, CRBL, Delia şi Jorge au ocupat primele poziţii. Doar o săptămână îi mai desparte acum pe cei patru finalişti ai supershowului de marea finală live, unde publicul va decide câştigătorul. Sâmbăta viitoare, Lora, CRBL, Delia şi Jorge vor avea parte din nou de transformări de senzaţie şi vor lupta pentru marele premiu de 15.000 de euro care va fi donat unei cauze umanitare. Iată însă cum s-au descurcat toţi concurenţii în cea de-a zecea ediţie de la Te cunosc de undeva!

Sâmbăta aceasta au urcat pe scena supershowului Tom Jones (Iulian Vasile), Rihanna (Delia), Rod Stewart (Dan Helciug), Mihai Mărgineanu (Jorge), Cristina Rus (Maria Buza), Billy Idol (Julia Jianu), Sinead O’Conner (Lora), Fuego (CRBL), dar şi Paula Seling, invitata specială a ediţiei.

Maria Buză a deschis cea de-a zecea gală cu o interpretare de senzaţie. După ce săptămâna trecută a urcat pe scenă în rolul Meatloaf, în această ediţie, provocarea Mariei a fost Cristina Rus şi cunoscuta piesă Inima mea bate. Îmbrăcată cu o rochie roşie scurtă, purtând pantofi cu toc şi o perucă din păr blond pe cap, concurenta a reuşit din nou să obţină numai cuvinte de apreciere din partea juriului. Mereu pusă pe şotii, Maria a stârnit o adevărată rafală de râs în rândul juraţilor, făcând o demonstraţie haioasă pentru situaţia în care nu şi-ar fi menţinut echilibrul pe tocuri. “Te-ai apropiat foarte mult de personaj. Îmi place mult de tine şi munca pe care o faci aici” i-a spus invitata specială a ediţiei, Paula Seling, Mariei. Şi juraţii s-au arătat încântaţi de interpretare, Maria primind din nou comentarii pozitive, fie că a fost vorba de mimică şi gestică, voce sau coregrafie.

Energie, rock, strigăte, boxele în aer, astfel a descris Julia rolul pe care l-a avut de interpretat în această ediţie Te cunosc de undeva! Concurenta a avut parte de o transformare spectaculoasă intrând în pielea lui Billy Idol cu piesa Dancing with myself. Îmbrăcată cu pantaloni de piele, bocanci în picioare, curea şi brăţară cu ţinte, perucă din păr blond, tatuaj pe mână, Julia a impresionat juraţii nu numai prin atitudinea asemănătoare personajului, dar şi prin voce, Ozana apreciind că a reuşit să se apropie foarte mult din punct de vedere vocal. Şi Paula Seling a punctat faptul că Julia şi-a adaptat timbrul, iar Aurelian Temişan i-a atras atenţia concurentei asupra unei particularităţi a lui Billy Idol şi anume poziţia buzei. Chiar dacă acest aspect i-a scăpat poate Juliei, juraţii au apreciat la unison extraordinara prezenţă scenică pe care concurenta a avut-o în acest rol.

Elegant, cuceritor, înconjurat de femei foarte frumoase, Iulian Vasile a fost sâmbăta aceasta Tom Jones, interpretând celebra piesă Sex Bomb. Jurizarea a început cu exigenta Ozana Barabancea, care a remarcat că există diferenţe mari faţă de personaj. “Mă gândeam că personajul seamănă foarte bine cu Iulian Vasile, dar nu invers. Nu mai discutăm de textul care este improvizat foarte bine, dar nu este acelaşi” i-a spus Ozana Barabancea. Andrei Aradits a fost însă mai generos cu aprecierile, punctând timbrul vocii asemănător, un aspect remarcat şi de invitata ediţiei, Paula Seling. “Foarte bine îţi stă cântând Tom Jones. Chiar ţi-ai adaptat bine de tot timbrul” a remarcat Paula. Aurelian Temişan a observat însă faptul că Iulian nu a fost doar Tom Jones în această ediţie, ci a adus în rol şi elemente aparţinând altor personaje pe care le-a interpretat până acum, între care Gil Dobrică sau Whitney Houston.

Încă o transformare spectaculoasă pentru CRBL. Toată lumea a dansat alături de el sâmbăta aceasta la Te cunosc de undeva!, ba mai mult, la finalul interpretării, mai multe doamne au urcat pe scenă pentru a-l îmbrăţişa. După ce săptămâna trecută l-a interpretat pe Artan, CRBL a primit şi de această dată un rol extrem de provocator: Fuego! Cu atitudinea corespunzătoare, dar şi cu vestimentaţia specifică artistului, CRBL a reuşit să impresioneze publicul cu prestaţia sa. Ozana Barabancea şi Andreea Bălan chiar s-au ridicat de la masa juriului pentru a dansa alături de CRBL-Fuego, iar după terminarea piesei, comentariile lor, dar şi ale celorlalţi doi juraţi au fost, desigur, laudative. Şi invitata ediţiei, Paula Seling, s-a arătat încântată de interpretare, rugându-l pe CRBL-Fuego să-i dea şi un autograf.

Încă o dată, frumoasa Lora a reuşit să impresioneze printr-o prestaţie minunată pe scena Te cunosc de undeva!. Lora a intrat în pielea cântăreţei Sinead O’Connor, interpretând piesa „Nothing compares 2 U” cu o sensibilitate ce a determinat-o pe Ozana Barabancea să se ridice pentru a o felicita şi îmbrăţişa. „Eu sunt foarte fericită că o descopăr pe Lora de fiecare dată altfel. Este un om muncitor care întotdeauna ne surprinde şi ne bucură. Bravo ei!” i-a spus Ozana Lorei într-un moment extrem de emoţionant. La rândul său, Paula Seling a felicitat-o pe concurenta de la Te cunosc de undeva!, spunându-i că o respectă şi sfătuind-o să includă această piesă în repertoriul ei, deoarece i se potriveşte foarte bine. “A fost un exemplu clar că şi dacă n-ai show, n-ai dansatori poţi impresiona” i-a spus Andreea Bălan, iar Aurelian Temişan a completat printr-o întrebare “Ce să mai spui când totul a fost la superlativ?”

După ce săptămâna trecută a strălucit pe scena super show-ului în interpretarea legendarului Ray Charles, Dan Helciug a reuşit din nou să uimească juriul intrând în pielea unui alt colos al muzicii, Rod Stewart. Cu freza caracteristică a artistului, cu vestimentaţia şi atitudinea corespunzătoare, Dan a reuşit din nou să creeze un show senzaţional, primind aprecierea maximă a juraţilor. “Mi-a plăcut foarte mult. Cel mai mult din toate ediţiile” i-a spus Ozana Barabancea, apreciind şi răguşeala din voce, remarcată şi de Paula Seling. Pentru a obţine răguşeala specifică artistului pe care îl interpreta, Dan Helciug a trebuit să facă un mic sacrificiu pentru această ediţie, folosind câteva cuburi de gheaţă.

Delia a urcat pe scena Te cunosc de undeva! în rolul celebrei Rihanna. Îmbrăcată într-o ţinută foarte sexy, cu părul roşcat şi tatuată pe spate, Delia a acaparat instant toate privirile. Voce, atitudine, mişcare scenică, toate acestea au făcut ca prestaţia concurentei să fie una senzaţională. Una dintre provocările acestui rol a fost faptul că, pe parcursul piesei, Delia nu a avut voie să zâmbească, lucru foarte dificil dată fiind natura ei veselă. Interpretarea sa a reuşit să o impresioneze pe Ozana Barabancea, aceasta declarând: „Eşti foarte bună. Îmi place foarte mult cum ai cântat în seara asta. Mi-a plăcut foarte mult culoarea timbrală. Am închis ochii şi am văzut o negresă”.

Cu o atitudine ironică, având şi o scenetă drept coregrafie, Jorge a reuşit din nou să impresioneze juriul Te cunosc de undeva! cu o interpretare de senzaţie. După ce săptămâna trecută a intrat în rolul lui CRBL, Jorge a reuşit din nou să stârnească ropote de aplauze, dar şi maxima apreciere a juriului, interpretându-l pe Mihai Mărgineanu. Jorge a îmbinat perfect mişcarea scenică cu atitudinea şi vocea pentru a crea impresia că Mihai Mărgineanu însuşi se afla pe scena supershowului, reuşind să surprindă elementele esenţiale ale interpretării cântăreţului. “Am descoperit în fiecare emisiune un nou talent la tine, fie actoricesc, fie demonstrându-ne că ai o voce foarte bună, fie de dansator” a spus Andreea Bălan, iar Ozana Barabancea a apreciat uşurinţa cu care Jorge intră în fiecare rol. “E prima oară când te văd în frac. Eşti haios şi un actor foarte bun” a remarcat Aurelian Temişan, iar Andrei Aradits a punctat capacitatea lui Jorge de a improviza.

Surpizele acestei gale nu s-au oprit la spectaculoasele transformări ale concurenţilor. Sâmbătă, telespectatorii au avut ocazia să o vadă şi pe Paula Seling într-o ipostază cu totul inedită, în rolul Tina Turner. Ediţia a fost câştigată de Lora, cea care de altfel s-a situat şi pe prima poziţie în clasamentul general, cumulând pe parcursul întregului sezon cel mai mare număr de puncte. Cum vor evolua cei patru finalişti, Lora, CRBL, Jorge şi Delia, într-o gală live incendiară şi cine va fi desemnat marele câştigător, rămâne de văzut sâmbăta viitoare la Te cunosc de undeva!

Bucuresti, 20.05.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *