free download 78 travel guides written by experts

Lora ar putea sa ii fure concertele lui Mihai Traistariu

Lora ar putea să îi “sufle” concertele lui Mihai Trăistariu. Cel puţin asta crede Aurelian Temişan după ce a văzut-o pe frumoasa Lora intrând în pielea artistului în această seara la Te cunosc de undeva! După un machiaj care a durat cinci ore şi câteva zile de repetiţii în care s-a străduit să deprindă tehnica vocală a lui Mihai Trăistariu şi gesturile specifice, Lora a impresionat juriul concursului şi, cu siguranţă, şi pe telespectatori.

Cele mai mari probleme le-a întâmpinat artista încercând să imite mişcarea scenică pentru că Mihai Trăistariu nu are coregrafii în concerte. “Mihai este un artist extreme de ofertant din punct de vedere vocal şi m-am străduit să îi copiez tehnica vocală impecabilă, însă nu este la fel de ofertant şi din punct de vedere al coregrafiei. Mi-ar fi plăcut să mă pot mişca mai mult pe scenă”, a declarat Lora înainte de prestaţia din timpul emisiunii.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 25.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *