free download 78 travel guides written by experts

Londra insangerata

Geoff Nicholson
Editura Leda – Grupul Editorial Corint

Citind primele capitole – pana in momentul clarificarii intrigii – te-ai putea gandi ca un cavaler pe un cal alb merge sa spele onoarea unei domnisoare, facand ordine si pedepsind asa cum considera de cuviinta. Citind insa romanul se constata ca lucrurile nu sunt asa de simple. Privind dincolo de linia narativa s-ar putea gasi niste motive si elemente interesante: femeia care se foloseste de iubirea pe care un barbat i-o poarta si care ii cere bani dar si sa pedepseasca anumite persoane; ideea de dupa fapta si rasplata. Gasim si un personaj am spune diferit: Londra – dar nu cea infatisata de ghidurile turistice, ci o Londra intunecata, cu strazi laturalnice unde au loc povesti triste sau poate chiar grotesti.

Limbajul utilizat este unul colorat – la fel si unele scene – intrucat Mick, personajul ce isi razbuna iubita, isi studiaza cele 6 victime atent, surprinzandu-le in ipostaze dintre cele mai diverse si intime. Ca sa iti placa Londra insangerata trebuie sa iti placa dramele – ca filme, un umor negru englezesc pentru finii cunoscatori si de asemenea descrierile si trairile interioare, trebuie sa ai dorinta de a privi dincolo de suprafata si de text.

Va invitam sa cititi acest volum si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *