free download 78 travel guides written by experts

London Tailors anunță colecția pentru toamnă și estimează vânzări de 1,3 milioane lei

London Tailors este magazinul românesc care le propune bărbaților din România ținute premium. Acesta a fost creat în jurul conceptului ready to wear și one stop shop și valorifică stilul vestimentar al fiecărui bărbat de succes, printr-o selecție de haine și accesorii marcate de eleganță și rafinament, de înaltă calitate.

Acum, London Tailors anunță lansarea colecţiei de toamnă și estimează vânzări foarte bune pentru următoarele luni.

„Ne ia fiecăruia dintre noi doar câteva secunde să îi judecăm pe ceilalți, iar vestimentația creează, de multe ori, cel mai puternic impact. Totuși, cei mai mulţi bărbați nu pun foarte mare preț pe cum arată. Lucrurile încep să se schimbe, observăm și noi asta în magazin, întâlnim un număr tot mai mare de bărbaţi preocupaţi de modul în care arată şi se îmbracă. Pentru toți aceștia, pentru clienții noștri fideli și pentru domnii care doresc să aleagă acel costum care să îi pună în valoare, am pregătit o colecție de toamnă specială“, declară Adrian Boană, fondatorul London Tailors.


Noua gamă pentru acest sezon îi va ajuta pe bărbați să fie eleganți în viața de zi cu zi și la întâlnirile de afaceri. Noile designuri îmbină desene tradiționale cu croieli la modă, oferind o lejeritate mai mare în completarea stilului. Bărbații pot fi mai îndrăzneți, pot alterna clasicul costum bleumarin cu diferite piese out of the box.

Propunerea London Tailors pentru această toamnă este o serie de veste, care pot fi purtate cu o ţinută casual, dar și office. Și doar pentru că după toamnă vine sezonul rece, asta nu înseamnă că stilul și atenția la vestimentație trebuie să dispară. De aceea, piesa de rezistență a noii serii o reprezintă un palton impermeabil, ușor, care lasă pielea să respire. Acesta va fi disponibil în mai multe variante de culori.

London Tailors a pornit cu o investiție de 250.000 de euro, fonduri proprii, și a ajuns în doar câțiva ani la o cifră de afaceri de peste patru milioane de lei și o echipă de 14 angajați. Investiția inițială a fost amortizată în doi ani de activitate. Pentru noul sezon din acest an, London Tailors estimează vânzări de 1,3 milioane de lei. Comanda medie este în jurul a 1.300 de lei, dar variază în funcție de sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *