bucharest tech week 2021

Loncolor aduce culorile intense ale naturii

în noua gamă de vopsea permanentă Loncolor Natura

Papillon Laboratoires Cosmetiques lansează Loncolor Natura, o nouă gamă de vopsea permanentă cu ingrediente naturale pentru culori intense şi scântâietoare care se menţin timp îndelungat. Loncolor Natura este ultima inovaţie a laboratoarelor Papillon Cosmetiques, folosind ingrediente consacrate cu efecte benefice recunoscute. O noutate absolută pentru produsele de acest tip comercializate în segmentul retail, este gelul pentru protecţia culorii Color Finisher, cu extract de mango şi proteine din cashmir, special destinat pentru perfectarea procesului de vopsire şi protecţiei culorii.

 “Noua gamă de vopsea permanentă reprezintă răspunsul nostru la dorinţele şi cerinţele consumatoarelor. Având în vedere ultimele tendinţe de hairstyling, culorile naturale, pline de viaţă au revenit în forţă în acest sezon. Am combinat culorile inspirate de natură, cu ingredienţi naturali pentru protecţia şi îngrijirea părului”, a afirmat Monica Dumitru , product Manager.

Loncolor Natura oferă o soluţie avansată de protecţie şi îngrijire a părului. Noua vopsea permanentă cu ulei de jojoba protejează şi îngrijeşte părul şi pielea capului chiar din timpul vopsirii, având şi efect de condiţionare a părului. Culorile obţinute sunt naturale şi energizează simţurile prin parfumul subtil, pe toată durata vopsirii.

Noutatea Color Finisher
Gelul Color Finisher a fost conceput ca o soluţie pentru problemele asociate cu vopsirea părului. Extractul de mango are efect calmant asupra pielii capului, iar proteinele din caşmir şi vitaminele A şi E stabilizeaza culoarea, protejând rădăcina firului de păr şi prevenind îmbătrânirea prematură. Părul va fi astfel hidratat, de un luciu de invidiat. În plus, filtrul UV ajută la protecţia culorii părului vopsit. Gelul Color Finisher se aplică după vopsire, pe părul umed, pe toată lungimea firului de păr, se lasă să acţioneze câteva minute şi apoi se clăteşte bine cu apă. 

Loncolor Natura este disponibilă în 20 de nuanţe inspirate de natură: 2 nuanţe de negru, 5 de castaniu, 7 de roşu şi 6 de  blond.

Preţ recomandat: 7,9 RON

Papillon Laboratoires Cosmetiques, companie specializată în fabricarea produselor cosmetice, se situează printre  primii trei jucători de pe piaţa vopselei permanente pentru păr din România.. Produsele Papillon sunt rezultatul multor ore de muncă, încercări, testări, evaluări, toate începând cu o laborioasă muncă de documentare. Departamentul Cercetare Dezvoltare este locul unde componente cum ar fi creativitatea, imaginaţia, cunoştiinţele, experienţa îndelungată şi ingredientele sunt atent selectate şi se mixează după reţete originale. În urma unor investiţii substanţiale, Papillon Laboratoires Cosmetiques dispune de o unitate modernă de producţie, cu o capacitate flexibilă şi laborator propriu de cercetare, testare şi verificare exigentă a calităţii produselor. Gamele de produse sunt variate, de la cele destinate  colorării  părului, îngrijirii  pielii, la produse de styling. Papillon Laboratoires Cosmetiques are o puternică reţea de distribuţie, acoperind la nivel naţional peste 10.000 de puncte de vânzare

Bucuresti, 10.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *