cleaning show 2021

Logicode anunta lansarea unei noi generatii de imprimante de coduri de bare marca Intermec

Logicode, partener Platinum in Romania al producatorului de echipamente de coduri de bare Intermec, anunta lansarea unei noi clase de imprimante de birou – Intermec seria PC.

Noile imprimante Intermec PC23 si PC43 sunt construite pe o platforma inovativa, au un design modern si prietenos, fiind flexibile, intuitive si usor de instalat si utilizat. “Create pornind de la provocarile utilizatorilor, seria de imprimante de birou Intermec PC a fost construita special pentru a oferi mai multa putere de actiune user-ului”, a spus Chuck Dourlet, Vice-Presedinte Intermec, divizia Imprimante si Consumabile. „Noile echipamente de birou ofera utilizatorului posibilitatea de seta si a utiliza imprimanta cu usurinta si un design modular care permite upgradarea usoara a imprimantei, facilitand astfel un ROI rapid si un bun control al investitiilor companiei.”

Imprimantele Intermec seria PC sunt dotate cu ecran LCD color, capabil sa redea mesaje in 10 limbi diferite, pentru notificarea imediata a utilizatorului, fapt care determina reducerea nevoii de instruire si suport a angajatilor si maximizarea productivitatii muncii. Configurarea imprimantelor se realizeaza usor, direct la punctul de lucru, utilizand un stick USB care are stocate setarile necesare, fara a mai fi nevoie de utilizarea unui calculator. Imprimantele seria PC pot tipari la o viteza de 8 inch/secunda, fiind cele mai rapide imprimante din aceasta clasa.

Noua serie de imprimante Intermec include 3 echipamente compacte si performante:

Intermec PC43d este imprimanta direct termica de 4 inch dedicata utilizarii in aplicatii de retail, transport sau curierat.

Imprimanta PC43t are la baza tehnologia de tiparire prin transfer termic si este optimizata pentru utilizarea in aplicatii de productie sau distributie.

Imprimanta de 2 inch Intermec PC23d este dedicata aplicatiilor din domeniul sanatatii, pentru tiparirea de etichete tip bratara pentru pacienti sau pentru realizarea de etichete de dimensiuni mici in laboratoare sau farmacii.

Imprimantele vor fi disponibile in curand pe magazinul online www.elogicode.ro.

Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *