free download 78 travel guides written by experts

Logicode a devenit partener Printronix in Romania

Logicode, prima firma romaneasca specializata in tehnologia codurilor de bare, a devenit partener in Romania al producatorului de imprimante Printronix.

Cine e Printronix?

Printronix este lider in solutii profesionale de tiparire de peste 35 de ani, fiind producator de imprimante termice pentru coduri de bare, imprimante Line Matrix de documente si imprimante RFID. 

Logicode si Printronix

Cu o experienta de peste 18 ani pe piata, Logicode ofera solutii de etichetare si culegere automata a datelor utilizand tehnologia codurilor de bare. Competentele Logicode sunt sustinute de relatiile de parteneriat dezvoltate din 1993 pana astazi cu producatori de renume de echipamente. Pentru a oferi clientilor o gama cat mai larga de solutii de tiparire bazate pe cele mai avansate tehnologii, Logicode a devenit distribuitor in Romania al producatorului Printronix.

Noi echipamente in portofoliul Logicode

In urma parteneriatului incheiat cu Printronix, Logicode si-a extins gama de solutii si echipamente de tiparire. Astfel, Logicode poate oferi acum clientilor imprimante bazate pe tehnologia Line Matrix (seria Printronix P7000). Aceste imprimante sunt dedicate aplicatiilor cu un volum mare de documente de tiparit, fiind o alternativa economica pentru imprimantele laser. De asemenea, portofoliul Logicode include acum si imprimante industriale de coduri de bare Printronix (seriile T4M si T5000r), precum si imprimante RFID (Printronix SL4M si T5000r).

Pe magazinul online www.elogicode.ro puteti gasi deja informatii despre aceste noi imprimante marca Printronix.

Bucuresti, 14.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *