free download 78 travel guides written by experts

Locuri ramase disponibile la editia I a

Scolii de Vara a Managerilor de Proiect si Expertilor in Proiectele cu Fonduri Europene

Intrucat Fondurile Europene destinate unor nevoi foarte variate – de la formarea resurselor umane, pana la dezvoltarea infrastructurii sau cresterea competitivitatii – vor fi disponibile foarte curand, credem ca ar fi regretabil ca potentialii beneficiari sa rateze oportunitatea de a forma propria echipa de coordonare sau implementare in acest domeniu. Bazandu-ne pe expertiza unor prestigiosi traineri si consultanti recunoscuti la nivel international si european, va adresam invitatia sa luati parte la prima editie a Scolii de Vara a Managerilor de Proiect si Expertilor in Proiectele Europene, care va realiza un parcurs ghidat pe intelesul beneficiarilor a etapelor redactarii dosarului de aplicatie pana la formarea echipei si implementarea completa a proiectului.

Evenimentul este organizat de EUROLINK-Casa Europei in parteneriat cu Universitatea “Andrei Saguna”, Camera Deputatilor si ANIMMC, si se va desfasura la sediul Universitatii “Andrei Saguna” din Constanta, in perioada 5-10 iulie 2007. Invitatii de onoare sunt: Alteta Sa Radu, Princepe de Hohenzollern-Veringen, Reprezentant Special al Guvernului Romaniei; Deputatul Dan MOCANESCU, Membru al Comisiei pentru Munca si Protectie Sociala,  Camera Deputatilor, Parlamentul Romaniei; Prof. Univ. Dr. Aurel PAPARI, Rectorul Universitatii "Andrei Saguna"; Dumitru MOINESCU, Primarul Municipiului Medgidia, fost Ministru al Apararii, Cosmin SOAITA, Doctor al Universitatii Sorbonna (Paris), Charge d'affaires – LAFARGE, Av. Doina HAHUI, Societatea de Avocati "Hahui si Asociatii".  

Termenul limita de acceptare a formularului de inscriere este data de 30 iunie 2007. Inscrierea participantilor se va face conform principiului "primul venit-primul servit", in limita locurilor disponibile si pe baza achitarii contributiei banesti de participare. Mai multe informatii pot fi consultate pe pagina de internet www.StructuralFunds.ro sau pot fi solicitate la adresa de e-mail: eurolink@b.astral.ro

Bucuresti, 21.06.2007 {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *