free download 78 travel guides written by experts

Locul I pentru Volkswagen in sodajul “BEST CARS 2009”

* Locul I la “clasa compactă” pentru Volkswagen Golf, Golf Plus şi Jetta;
    * Locul I la “clasa off-road”, pentru Volkswagen TIGUAN;
    * Locul I la “clasa monovolume”, pentru Volkswagen Touran;
    * Locul al II-lea la “clasa monovolume”, pentru Volkswagen MULTIVAN;  * Locul al treilea la “clasa sport”, pentru Volkswagen Scirocco;

Sondajul “Best CARS 2009” arată că marca Volkswagen este în topul preferinţelor cititorilor revistei ”Auto Motor si Sport”, care au ales cele mai bune maşini ale anului 2009 pe baza a 13 criterii  de selectie.

“Din cele  336 de modele, împărţite în 10 categorii, Volkswagen a reuşit să ocupe primul loc atât la clasa compactă, cât şi la clasele off-road şi monovolum. Suntem deosebit de încântaţi de recunoaşterea primită din partea celor 5541 de cititori care au ales cele mai bune maşini din fiecare categorie. Premiile acordate de publicul cititor de presă auto, locul I primit pentru modelele Golf, Golf Plus, Jetta, Tiguan şi Touran, locul al doilea pentru Volkswagen Multivan şi locul al treilea pentru Volkswagen Scirocco demonstrează încă o dată că  Volkswagen este o marcă populară şi preferată de români” spune Daiana Stoicescu, PR Volkswagen.

Volkswagen îşi adjudecă prima poziţie cu tripleta Golf/ Golf Plus/Jetta şi în Germania, Portugalia, Norvegia, Suedia, Slovacia, Cehia, Slovenia şi Turcia.

Bucuresti, 12.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *