free download 78 travel guides written by experts

Locul al doilea pe podium pentru BMW Team RLL în Virginia – Bill Auberlen a sărbătorit un record de victorii în IMSA

Bucureşti/Alton. BMW Team RLL a revenit pe podium în IMSA WeatherTech SportsCar Championship (IMSA). Bruno Spengler (Canada) şi Connor De Phillippi (SUA) au încheiat a cincea etapă din sezonul 2020, desfăşurată pe “VIRginia International Raceway” (SUA), pe locul secund al clasei GTLM. A fost primul podium pentru cei doi piloţi ai #25 MOTUL BMW M8 GTE şi a venit cu o zi înainte de cea de-a 37-a aniversare a lui Spengler.

După 85 de tururi şi o cursă ce a durat două ore şi 40 de minute, #25 MOTUL BMW M8 GTE a trecut linia de sosire la doar 3,5 secunde de modelul Corvette învingător. Echipajul BMW Team RLL din maşina #24, format din John Edwards (SUA) şi Jesse Krohn (Finlanda), a fost victima unei probleme mecanici la începutul cursei şi în cele din urmă a încheiat la 19 tururi de învingător.

Povestea zilei a fost succesul în clasa GTD reuşit de Bill Auberlen şi Robby Foley (ambii SUA) cu #96 BMW M6 GT3 înscris de Turner Motorsport. Victoria a marcat a 61-a reuşită IMSA pentru Auberlen, ceea ce l-a dus în fruntea clasamentului all-time al succeselor în IMSA. Cursa a fost cel de-al 443-lea start pentru Auberlen cu un model BMW, de asemenea un record.

Declaraţii după cursa IMSA de pe “VIRginia International Raceway”

Bruno Spengler (BMW Team RLL, #25 MOTUL BMW M8 GTE): “Am intrat în cursă cu foarte puţine tururi de antrenament şi a trebuit să mă concentrez serios. Connor (De Phillippi) a făcut o treabă foarte bună şi, când am urcat în cockpit, obiectivul meu a fost clar: să termin pe podium. Mi-am găsit ritmul, dar adversarii nu ne-au slăbit. Sunt mulţumit cu efortul depus.”

VIRginia International Raceway (USA), 22nd August 2020. BMW M Motorsport. IMSA International WeatherTech SportsCar Championship, Bruno Spengler (CAN), Connor De Phillippi (USA), #25 MOTUL BMW M8 GTE, BMW Team RLL

Connor De Phillippi (BMW Team RLL, #25 MOTUL BMW M8 GTE): “Este minunat că am reuşit primul nostru podium. Am mers tare şi curat pentru a fi în poziţia de a lupta pentru victorie, iar la final am fost la doar un pas de primul loc. Curând îi vom oferi lui Bruno (Spengler) prima lui victorie în IMSA.”

Bill Auberlen (Turner Motorsport, #96 BMW M6 GT3): “Sunt onorat să deţin acest record şi îl dedic părinţilor mei. Mulţumiri celor de la BMW pentru încrederea acordată în 1996. Am avut norocul să am mulţi coechipieri deosebiţi, iar Robby (Foley) a fost omul de astăzi, reuşind două stinturi bune şi făcând totul să pară uşor. Sunt încântat să împart acest lucru cu Turner Motorsport, a doua mea casă. Acum să reuşim victoria numărul 62.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *