free download 78 travel guides written by experts

Locul 4 la Raliul Clujului

A patra etapa din Campionatul National de Raliuri a adus Skodei Fabia RS locul 4 la grupa A. La ultima etapa de asfalt au fost înscrise în total 75 echipaje, din care 23 de la grupa A.

"Locul 4 este cu atât mai valoros cu cât vedem compania selecta în care am reusit sa ne clasam. Probabil ca am pierdut podiumul pe prima proba speciala a raliului, unde, datorita unei mici probleme la motor, am fost întrecuti de adversarii directi. Dupa ce am eliminat problema, raliul a decurs normal, cu rezultate strânse ca timp. La finalul primei zile ne situam pe locul 5 în clasamentul general al grupei A.
În cea de-a doua zi am mai castigat un loc. Chiar daca mai aveam doar doua probe de parcurs si nu se anuntau schimbari majore, competitia strânsa de pe primele 3 locuri a generat un abandon tehnic. În plus, pe proba super speciala am obtinut un rezultat foarte bun.
În final, ne-am clasat pe locul 4 la grupa A si, dupa rezultatele cumulate din primele 4 etape ale Campionatului, suntem pe locul 3 în grupa." (Ernest Mulner)

"Unul dintre cele mai frumoase raliuri s-a încheiat cu un rezultat bun pentru noi – locul 4 la grupa A si locul 18 în clasamentul general. Asa cum ne-am asteptat, a fost un raliu compact, cu probe de o mare tehnicitate. Acestea au facut la final diferenta între echipaje, atât din punct de vedere al pregatirii, cât si din punctul de vedere al materialului de concurs. Suntem multumiti de pozitia ocupata si, ca fiecare data, ne dorim o clasare si mai buna la urmatoarele etape." (Eugen Pop)

Partenerii care au sustinut echipa Delcar Motorsport la Cluj sunt SKODA prin COMPEXIT – dealer autorizat Skoda Cluj, CANON Romania, ASTRA Asigurari, Lubexpert (Mobil 1), PORSCHE Bank, AUTONET.

Bucuresti, 23.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *