free download 78 travel guides written by experts

Locuitorii a 13 orase din tara vor primi imbratisari gratuite

Lumebuna.ro, singurul portal din Romania specializat in stiri pozitive, va lansa pe 30 octombrie in colaborare cu AIESEC, campania “Free Hugs” in 13 orase din Romania.

Orasele, in care echipele vor intampina trecatorii cu pancarte “Free Hugs” si vor oferi imbratisari gratuite, sunt cele care vor da startul campaniei si in care se afla cele mai mari centre universitare din tara: Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara. In Bucuresti, echipa Lumebuna.ro se va afla in Piata Universitatii, acesteia alaturandu-se tinerii din grupul montan Anotimpul5 si din cadrul organizatiei ArtFusion.

Campania “Free Hugs” a fost initiata in 2004 de australianul Juan Mann, care le oferea necunoscutilor de pe strada imbratisari gratuite, pentru a le lumina ziua si a contribui la binele comun.

Proiectul s-a raspandit in scurt timp in 80 de tari si are acum o zi oficiala a carei data difera de la an la an. In Romania, prima data atestata pe Internet cand tinerii au iesit pe strada cu pancarte “Free Hugs” a fost  23 decembrie 2006. Evenimentul “Free Hugs” nu este primul de acest gen din Romania, dar va aduce, cu siguranta, culoare in fiecare oras in care va avea loc.

Cei care doresc sa devina voluntari “Free Hugs” si sa se alature echipei Lumebuna.ro pot trimite un e-mail la adresa freehugs@lumebuna.ro. Pentru mai multe detalii despre proiect si organizatori, filmulete cu Free Hugs si multe alte informatii vizitati pagina proiectului www.lumebuna.ro/freehugs.

Bucuresti, 29.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *