free download 78 travel guides written by experts

LLP si Mike Diamondz incendiaza cluburile cu cel mai recent single

Vara este in toi, cluburile devin din ce in ce mai neincapatoare, distractia este la cote maxime, insa se simte ca lipseste ceva.

O piesa pe post de imn al cluburilor din intreaga lume, care sa ofere o infuzie de energie menita sa dezlantuie miscarile de dans.

Acest imn este „Fire" proaspat scos din cuptorul DJ-ului LLP si Mike Diamondz. Cu un ritm ademenitor, single-ul este o piesa numai buna de pus pe repeat si de fredonat in timp ce te bucuri la maximum de viata de noapte.

„Suferim o criza in materie de piese de club la ora actuala si tocmai de aceea a fost nevoie de aceasta colaborare sa se intample, a fost inevitabil deoarece exista o constiinta comuna pe piata muzicala care cere asta din ce in mai mult. Am vrut sa facem o infuzie de nivel global, o reanimare pentru pentru cei care isi practica timpul liber clubbing, sa dam foc ca sa arda cine asculta, cred ca este un obiectiv atins prin Fire", a explicat Mike Diamondz.

DJ-ul si producatorul LLP a adaugat: "Fire" e o piesa destinata populatie de noapte si nu numai. O piesa de club care a fost conceputa sa ridice lumea la dans in momentul in care e apasat butonul de play. Mesajul piesei e unul singur si anume "petrecere si distractie".

Cei doi artisti se potrivesc de minune si reusesc sa fuzioneze doua stiluri cu nuante diferite: „Pentru mine unul, a fost extraordinar sa lucrez cu o persoana atat de talentata si de implicata ca si Mike. I-a placut piesa din prima iar acest lucru a facut ca totul sa mearga ca pe roate", a marturisit LLP.

Cat despre planurile de vacanta, DJ-ul a povestit ca: "Nu mi-am propus nimic special pentru vara asta, decat sa compun mai multe piese de genul asta si sa provoc "foc" in cluburile de peste tot".

Music: Paul Emanuel Vasilescu, Ntumba Kapumbwa Michel Richie. Published by Roton Music Publishing.

(C) & (P) Roton Music

Bucuresti, 24.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *