free download 78 travel guides written by experts

Liza Sabau va fi reporterul TVR in „Fabrica de staruri”

Din această săptămână, Liza Sabău i se alătură lui Nicu Timofti pentru a prezenta noutăţile din Fabrica de staruri

Liza Sabău va fi din această săptămână reporterul special al TVR în casa Fabrica de staruri. Cu ajutorul Lizei, telespectatorii TVR 1 şi TVR 2 vor putea vedea cele mai interesante şi emoţionante momente prin care trec concurenţii din Fabrica de staruri.

„Îmi doresc să-i cunosc pe participanţi, să fiu cât mai apropiată de ei şi astfel să le pot povesti telespectatorilor cât mai multe lucruri prin care trec în fiecare zi concurenţii Fabricii de staruri.”

Veselă, glumeaţă, sinceră şi ambiţioasă, Liza lucrează de peste 5 ani în TVR, printre cele mai importante proiecte în care a fost implicată numărându-se Coolmea Distractiei, Maniacii, Lozul cel Mare, ÎnTrecerea Anilor. A mai avut experienţe interesante ca şi colaborator la evenimente speciale precum Cerbul de Aur, Festivalul Callatis, Festivalul Mamaia, Eurovision.

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii Hyperion şi vorbeşte fluent engleza şi portugheza. Să vedem cum se va descurca să se înţeleagă cu concurenţii de-o parte şi de alta a Prutului.

Printre altele, Liza şi cântă, dar a preferat să fie reporterul special al TVR în acest proiect, decât să intre în Casa de la Chişinău în calitate de concurent al Fabricii de staruri. „Deşi mi-aş fi dorit să fiu concurent la Fabrica de staruri, pentru că îmi place mult să cânt, am pus în balanţă şi voi fi în casă cu o altă misiune. Mă bucur că am ocazia să lucrez la acest proiect”(Liza Sabău).

16 tineri din România şi Republica Muldova au fost selectaţi să intre în Fabrica de staruri: Andreea, Andrei, Arpi, Maria, Dragoş, Maria-Lorena, Mihail, Doina vin din România, iar Alexandru, Alina, Cristina, Denis, Patricia, Vladimir, Irina şi Andrei din Republica Moldova. Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *