Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu joacă meciul decisiv alături de Mirabela Dauer, Claudiu Bleonț, Doina Teodoru și Daniel Buzdugan

Meci mare și decisiv al campionatului estival dintre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, sâmbătă, 19 august, de la ora 22.30, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii “FANtastic Show”.

Sâmbăta aceasta, când se va desemna câștigătorul celui de-al doilea sezon al show-ului, Liviu Vârciu va intra în joc alături de Mirabela Dauer și Daniel Buzdugan, în timp ce rivalul său de temut, Andrei Ștefănescu, îi va avea coechipieri pe Doina Teodoru, câștigătoarea celui mai recent sezon “iUmor”, și Claudiu Bleonț. Duelul dintre cele două echipe va fi jurizat de simpaticii Zuza și Neluțu, alias Paula Chirilă și Pepe, și va fi arbitrat de la centrul scenei de neobositul Florin Ristei.

FANtastic Show 0116

“Rezistența la râs”, “Recunoaște melodia”, “Curentat cu castele de pahare”, “Cuvintele tabu”, “Mingile muzicale”, “Strâmbă-te la fel”, “Mâinile nebune”, “Proba de grup”, “Bila rotitoare” ori “Recunoaște melodia” sunt probele, ingenioase și amuzante, care vor face diferența între cele două echipe conduse de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Ce fapt neprevăzut se va petrece sâmbăta aceasta pe scena de la “FANtastic Show” dar, mai ales, care dintre cei doi căpitani de echipă va câștiga cel de-al doilea sezon al emisiunii, telespectatorii vor vedea pe 19 august, de la ora 22.30, numai la Antena 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *