bucharest tech week 2021

Liviu Teodorescu de la „Vocea Romaniei” a cantat, live, la Request 629 noua lui piesa:

„Esti piesa”

Liviu Teodorescu a cântat live, ieri seară, la Radio 21, în emisiunea Request 629 cu Liviu Hodor și Cristi Stanciu, noua lui piesă „Ești piesă”.

Înregistrarea video, aici: //tinyurl.com/kxffpq7.

Liviu Teodorescu – fost membru al trupei Lala Band a devenit cunoscut mai întâi grație participării la show-ul „Vocea României”, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga.

Artistul spune că melodia „Ești piesă” a compus-o împreună cu Marius Moga. „A fost și ideea mea, dar și a lui Marius Moga. Am încercat să facem o piesă simplă, care să fie frumoasă tocmai prin simplitatea ei. Versurile le-am făcut împreună cu Marius”, a spus artistul.

„La ce te-ai gândit când ai făcut versurile de la «Ești Piesă»?” l-a întrebat Liviu Hodor.

„M-am gândit la ce ar vrea o femeie să audă de la un bărbat. Titlul ăsta… «Ești Piesă» atrage omul să dea click și să vadă despre ce este vorba”, a explicat Liviu Teodorescu.

Artistul spune că, pentru el, noul an a început cu muncă din plin: „Pe 2 ianuarie eram singurul nebun care a venit la studio. M-am dus să lucrez”, a spus Liviu, care are planuri mari pentru 2014.

De săptămâna viitoare, el pleacă în turneu în 19 orașe din țară, împreună cu mai mulți artiști, printre care și Sânziana de la „Vocea României”. Primul concert îl va avea în Brașov.

„Mi-ar plăcea foarte mult să fac un featuring cu Andra și cu Smiley, iar din afară – cu Bruno Mars”, le-a mărturisit Liviu Teodorescu celor doi Dji Radio 21.

Request 629, cu Liviu Hodor și Cristi Stanciu se aude în fiecare zi, de luni până vineri, la Radio 21, de la 18:00 la 21:00.

Bucuresti, 17.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *