Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Liviu Hodor, pe coperta revistei DJ Mag chiar de ziua lui

Liviu Hodor, realizatorul emisiunii Request 629 de la Radio 21 şi cel mai fashion DJ din România, a împlinit sâmbătă, 24 martie, 28 de primăveri, însă şi-a sărbătorit ziua de naştere mai devreme. Colegii de la Radio 21 i-au făcut vineri câteva surprize pe care nu le va uita prea curând.

Ziua de 23 martie a început bine pentru Liviu Hodor, după ce a primit o urare personalizată din partea colegilor într-unul dintre cele mai citite ziare din România. Surprizele au continuat în emisiunea Request 629, când DJ-ului Radio 21 i-a fost înmânată o copertă a celebrei reviste de profil clubbing DJ Mag, care îl are ca protagonist chiar pe el: „Who Is The New King? The World’s No.1 DJ 2012 – Liviu Hodor”.

După ce a scăpat de prima serie de emoţii, Liviu a avut parte de următoarea surpriză: colegii i-au adus un tort delicios şi i-au introdus pe cei care au venit să-i ureze personal „La mulţi ani!”: Mona, artista alături de care a lansat super hitul „Sweet Love”, Silviu şi Adi de la Sunrise Inc şi Veronika, membră a proiectului Julian M. & Veronka. Cei patru prieteni i-au cântat „Happy Birthday!” în direct la Radio 21.

În plus, Mona i-a adus lui Liviu Hodor un tablou impresionant pe care l-a pictat în două săptămâni, care îl înfăţişează pe Liviu, înconjurat de lucrurile pe care le iubeşte cel mai mult: căştile, microfonul şi mixerul.

„Nu mi-a venit să cred! Ziua de vineri a început bine şi a continuat extraordinar! Le mulţumesc colegilor de la Radio 21 pentru surprze, le mulţumesc prietenilor mei Mona, Sunrise Inc şi Veronika. Astăzi pot să mă declar un om împlinit”, spune emoţionat Liviu Hodor.

Galeria foto completă şi înregistrările video ale surprizelor organizate de ziua de naştere a lui Liviu Hodor pot fi văzute accesând link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/site/radio21/stiri/content/id/17631/LA_MULTI_ANI%2C_Liviu_Hodor%21%21%21.html.

Liviu Hodor este realizatorul emisiunii Request 629, ce poate fi ascultată la Radio 21 de luni până vineri, între orele 18:00 – 21:00.

Bucuresti, 25.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *