free download 78 travel guides written by experts

Liverpool anunta parteneriatul cu SUBWAY®

Clubul de fotbal Liverpool și lanțul de restaurante SUBWAY® semnează un contract de colaborare pe termen lung

Subway anunță semnarea unui parteneriat pe termen lung cu legendarul Club de Fotbal Liverpool.

Parteneriatul cu FC Liverpool a fost marcat de SUBWAY într-un mod inedit . În acest sens, timp de șapte zile, lanțul de restaurante a trimis tinerilor jucători ai FC Liverpool Foundation sandvișuri cu un conținut redus de grăsimi în scopul încurajării consumului de alimente proaspete în rândul tinerelor talente care se antrenează la club. Mai mult, SUBWAY® oferă suport jucătorilor pentru a putea face față activităților sportive extenuante de zi cu zi. Astfel, SUBWAY® își păstrează promisiunea de a sprijini un stil de viață dinamic și sănătos.

Billy Hogan, Chief Commercial Officer LCF a declarat: ”Suntem încântați să avem SUBWAY® ca partener oficial al Liverpool FC. Colaborarea cu echipa SUBWAY® din ultimele săptămâni a fost excelentă și am fost martori la efortul lor de a veni în sprijinul comunității locale pentru a promova un stil de viață sănătos. Suntem încântați să ne unim forțele cu o organizație globală cu care împărtășim aceeași pasiune de a aduce o schimbare pozitivă în cadrul comunităților în care activăm.”

SUBWAY are peste 41,675 de restaurante la nivel global și aduce plus valoare promovând gustări proaspete în peste 104 țări. Subway este prezent pe piața din România din 2011, când a deschis primul restaurant în București. În prezent, SUBWAY are cea mai largă rețea de restaurante din lume, dintre care 20 sunt în România: București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești, Pitești, Suceava și Sibiu. Pentru anul 2014, SUBWAY® are în plan extinderea rețelei în România, continuând să deschidă restaurante și în alte orașe ale țării, creând totodată și noi locuri de muncă.

Manaaz Akhtar, Director Regional de Marketing SUBWAY® Europa, a declarat: ”Suntem devotați scopului nostru de a sprijini un stil de viață sănătos și de a fi activi în viața comunităților. Parteneriatul cu FC Livepool ne oferă ocazia perfectă să ducem promisiunea făcută la nivelul următor.”

Indiferent dacă este vorba despre un meci din Premier League sau un meci de fotbal în parc, SUBWAY® poate oferi o gamă variată de gustări hrănitoare capabile să sprijine performanța.

Descoperiti universul SUBWAY® accesând pagina de Facebook https://www.facebook.com/subwayro și site-ul //www.subwayro.com/.

Bucuresti, 21.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *