free download 78 travel guides written by experts

Little Art- noi ateliere pentru copii realizate de Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale

Contemporane

Meda Popea Arts & Events anunță o nouă serie de ateliere pentru copii organizată de Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane (ANAV) la Gallery, Leonida 9-11.

Intitulat “Little Art”, noul proiect pornește in luna octombrie 2015 și propune copiilor cu vârste de peste patru ani o nouă călătorie în lumea artei, continunând astfel succesul seriei de ateliere derulate in această vară la Kulturama, în Piața Revoluției (iulie-septembrie 2015).

Conceptul “Little Art” îi aparține Danei Dociu, fotograf și vice-președinte ANAV si se diferențiază de alte cursuri de acest fel prin originalitatea conceptelor artistice dezvoltate (teme inspirate din arta unviersală) și prin accentul pus pe interactivitate și pe comunicarea dintre copii.

In cadrul acestui curs, copiii vor învăța sa exploateze, să folosească și să combine diverse materiale și tehnici. Pe langa îmbunătațirea abilităților practice, acest curs are ca scop dezvoltarea creativității, a imaginației si, nu în ultimul rand, a încrederii in sine. Fiecare atelier va avea în spate o poveste, o temă, pe care copiii vor fi încurajați să o dezbată și să o îmbunătățească cu noi idei creative. La finalul fiecărei ore de curs, copiii își vor prezenta lucrarea în fața colegilor, acest lucru avaând ca scop încurajarea și dezvoltarea abilității de a vorbi iîn public. Pe lângă partea practică, cei mici vor învăța despre diverși artiști, vor vedea si comenta lucrarile lor.

Cursul cuprinde 8 module individuale, iar fiecare modul va dura 4 săptămâni.

Profesori: artistii vizuali Dana Dociu si Maria Butnaru.

Inscrieri și informatii suplimentare: office@anav.ro, 0743.024.387, 0720.334.411.

Bucuresti, 14.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *