free download 78 travel guides written by experts

Litera va invita la evenimentul „Cartile romantice. Mister si magie!”

În seara de Halloween, pe 31 octombrie 2014, începând cu ora 18:30, Editura Litera vă invită în cadrul târgului de carte Kilipirim (Unirea Shopping Center, etaj 2, Aripa Călărași) la un eveniment special: Cărțile romantice. Mister și magie!

Vă aşteptăm la o întâlnire cu cele mai captivante titluri din îndrăgitele colecţii: Cărţi Romantice și Iubiri de poveste; un eveniment în care se va discuta despre poveşti de dragoste încărcate de mister, al căror suspans se adâncește cu fiecare capitol, societăți secrete, personaje cu puteri miraculoase, ritualuri secrete, cristale vrăjite, fantome enigmatice, despre autoare îndrăgite peste tot în lume, dar şi despre motivele care fac aceste cărţi atât de iubite de numeroşi cititori.

Fiecare persoană care va participa la eveniment va primi cartea În căutarea dragostei de Teresa Medeiros, alături de un fard de pleoape Ruby Rose Cosmetics. În plus, cele mai norocoase participante vor avea şansa să câştige și premii surpriză.

Colecția Lira – Cărți Romantice cuprinde romane de dragoste istorice sau contemporane, aflate în cele mai cunoscute topuri internaționale de specialitate, oglindind un tărâm de dragoste, de secrete și mistere, o lume plină de emoții și suspans, creionată de cele mai iubite autoare de ficțiune romantică ale momentului, între care: Nora Roberts, Amanda Quick, Mary Jo Putney sau Sandra Brown.

Colecţia Alma – Iubiri de poveste poartă cititorii într-o lume magică, plină de pasiune, de iubiri pătimașe și interzise, care sfidează timpul sau de conspirații primejdioase, societăți secrete și drame de mare intensitate emoțională. O selecţie de titluri distinse cu numeroase premii, scrise de autoare celebre în literatura romantică istorică, între care: Julie Garwood, Johanna Lindsey, Elizabeth Hoyt, Christina Dodd sau Sarah Maclean.

Bucuresti, 29.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *