tech week
Shadow

Lista completă a marilor câștigători The Artist Awards

Pentru a doua seară consecutiv, Craiova a fost locul în care și-au dat întâlnire cei mai tari artiști ai momentului și cei mai relevanți creatori de conținut din România, cu ocazia primei ediții a premiilor The Artist. Ca și vineri, scena din Piața Mihai Viteazu a aparținut unui număr impresionant de artiști, care au impus ritmul timp de peste 6 ore. Delia, INNA, Minelli, Irina Rimes, Cristi Minculescu, Carla’s Dreams, The Motans, Vanotek, Ami, Raluka, Pacha Man, Florian Rus, Shift sunt doar câteva dintre numele alături de care craiovenii prezenți în public au cântat vers cu vers. Seara a fost încheiată de un concert al celor de la B.U.G. Mafia, primiți pe scenă în aplauze.

Obișnuiți cu scenele și cu publicuri uriașe, artiștii ajunși la Craiova au recunoscut cât se poate de sincer că au emoții, dar asta nu a făcut decât să-i apropie și mai mult de fanii lor. Mai mult, aproape că nu a fost câștigător care să nu-și declare aprecierea față de public, fără de care nu ar fi ajuns la nivelul actual.

Pe parcursul celor două zile de The Artist Awards, INNA a câștigat nu mai puțin de cinci premii, iar trofeul pentru Best Video l-a dăruit mai departe colegilor ei, Bogdan Paun – regizor si Alexandru Muresan – DoP (NGM Creative), celor care au făcut ca videoclipul piesei „Iguana” să arate atât de bine. Dintre toate premiile câștigate „Best Album Award”, obținut pentru albumul „YO” este cel pe care și-l dorea cel mai mult. „E prima dată în viața mea când câștig Best Album. Mă bucur foarte mult de acest premiu și o să-l țin aproape de sufletul meu.”

Și The Motans se poate lăuda cu YouTube Award, dar și cu încă altele două obținute alături de Irina Rimes pentru piesa „Poem”, o piesă ce s-a aflat îndelung pe buzele tuturor.

Prima seara a premiilor The Artist

Premiată aseară de două ori, pentru Best Show – „Acadelia” și Favorite Artist, iar vineri seara cu Best Ad Campaign Award – pentru Casa de Papel, Delia a oferit, la rândul ei un show de zile mari, așa cum și-a obișnuit, de altfel, fanii. „Sunt happy pentru orice fel de premiu, e o recunoaștere a muncii depuse și a anilor pentrecuți făcând muzică. Pentru mine înseamnă multă muncă și plăcere, dar și o chestie foarte creativă, pentru că pentru noi e un fel de playground, e locul nostru de joacă”, a delarat Delia imediat ce a coborât de pe scenă. Iar îndemnul Deliei către public a sunat așa: „Fiți creativi, faceți ce vă place, nu vă sfiiți și nu vă fie teamă de momentele cringe!”

Un premiu cu totul și cu totul special i-a revenit lui Cristi Minculescu pentru „Legendary Artist”. „Lifetime Awards. Acu’ patruzeci de ani jucam fotbal pe străzile acestui oraș, iar dacă mi-ar fi zis cineva că mai târziu o să iau Legendary Award, aș fi râs. Ce pot să spun? A fost o călătorie extraordinară. Cu toți copiii ăștia fantastici, cu părinții lor, chiar și bunicii lor, care au fost alături de noi. E fantastic”, a declarat idolul atâtor generații, Cristi Minculescu, imediat după primirea premiului.

Trofeul The Artist of the Year a revenit celor de la Carla’s Dreams, care au susținut, de altfel, un show absolut incediar alături de publicul din Craiova care a cântat împreună cu ei pe tot parcursul momentului lor.

De intensitatea momentelor artistice au putut să se bucure toți cei prezenți. În stânga scenei s-au aflat interpreți mimico-gestuali, pentru ca persoanele hipoacuzice să poată trăi experiența interpretării live.

Artiștii care s-au impus prin voturile publicului și au câștigat premiile The Artist sunt:
1. Best New Artist – Mark Stam
2. The Production Artist – Alex Cotoi
3. Best DJ Act – Vanotek
4. The Electronic Dance Artist – Minelli
5. The Pop Rock Artist – Vama
6. Best Trap Artist – Killa Fonic
7. YouTube Award – The Motans
8. Biggest Online Community – INNA
9. Best Song – „Poem” – The Motans feat. Irina Rimes
10. Best Video – „Iguana” – INNA
11. Best Collaboration – „Poem” – The Motans feat. Irina Rimes
12. Best Album – „YO”, INNA
13. Best Show – „Acadelia”, Delia
14. Legendary Artist – Cristi Minculescu
15. Favorite Artist – Delia
16. Best Female Artist – INNA
17. Best Male Artist – Carla’s Dreams
18. The Artist on TV – Smiley
19. The Artist of the Year – Carla’s Dreams

Câștigătorii primei ediții The Artist Awards – categoria Content Creators – sunt:
1. Travel Award – BackPackYourLife
2. Best Ad Campaign Award – Delia pentru Casa de Papel
3. Gaming Award (offered by YouTube) – MaxINFINITE
4. Most Watched Content Creator Channel – Noaptea Târziu
5. Instagrammer of the Year – Alina Ceușan
6. Special Skill Award – Emil Rengle
7. Entertainment Award (offered by YouTube) – Selly
8. Kids Award – Dariana Muntean
9. Gamer of the Year – MaxINFINITE
10. Best Teenage Artist Award – Iuliana Beregoi
11. Biggest Audience Award – 5GANG
12. Fashion Icon Award – Alina Ceușan
13. Beauty Award – Laura Giurcanu
14. Best Sketch Award – Mircea Bravo
15. YouTube Artist of the Year – INNA
16. Special Project Award – L-A SERAL
17. Best Newcomer – Alexia Eram
18. Best Music Parody – Noaptea Târziu
19. Audience Award – Alex Montrey
20. YouTube Creator of the Year – Selly

Leave a Reply

Your email address will not be published.