free download 78 travel guides written by experts

Lipton Ice Tea dă verde la muzică și te trimite la cel mai așteptat festival de muzică din lume – Tomorrowland

Vara aceasta, Lipton Ice Tea oferă fanilor posibilitatea de a trăi împreună experiența unică a unuia dintre cele mai apreciate și urmărite festivaluri de muzică din lume – Tomorrowland.

Lipton invită consumatorii să dea verde la muzică și să se alăture brandului în această călătorie, în lumea de poveste a festivalului din Boom, Belgia. 10 fani vor petrece alături de cei mai tari DJ din industrie la ediția a 12-a a festivalului, ce va avea loc între 22 și 24 iulie 2016.


Ambasadorii parteneriatului Lipton Ice Tea și Tomorrowland sunt Mihai Țăranu (Zmenta), Bogdan Moldovan (Dj Optick), Alin Pandaru (Pandutzu) și Ovidiu Baciu (Naguale). Ei vor da ritmul verii alături de Lipton, pregătind fanii pentru experiența celui mai așteptat festival. Partenerii Lipton vor oferi fanilor oportunitatea de a se bucura alături de ei de aventura Tomorrowland, dacă vor răspunde provocărilor lansate de Lipton Ice Tea și vor dovedi că își doresc cu adevărat să fie parte a acestei experiențe.


“Asocierea dintre Lipton Ice Tea și Tomorrowland nu este una întâmplătoare. Festivalul Tomorrowland împărtășește același spirit ca Lipton Ice Tea, oferind fanilor experiențe de neuitat. De aceea, în 2016, spunem împreună povestea unică a celei mai mari reuniuni, o călătorie senzorială într-o lume de basm, în care Lipton devine inițiatorul acestei experiențe pentru fanii din România. Ne bucurăm că vom avea alături de noi 10 norocoși care se vor implica în activitățile organizate de Lipton și partenerii noștri și ne vor arăta cât de mult iși doresc să fie parte din gașca Tomorrowland”, spune Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton.


Tomorrowland este unul dintre cele mai apreciate festivaluri internaționale de muzică, având o istorie de peste 10 ani. Prima ediție a festivalului, ce a avut loc în 2005, a reunit peste 10.000 de spectatori, o singură șcenă și un line-up memorabil, ce includea nume celebre ca: Sven Väth, Sasha, Armin van Buuren, Erol Alkan și Justice. În ultimii cinci ani, Tomorrowland a fost desemnat “Cel mai bun eveniment muzical” în cadrul International Dance Music Awards. Povestea Tomorrowland a ajuns acum la cea de-a 12-a ediție, aducând împreună fani din peste 200 de țări. Ediția din 2016 reunește peste 180.000 de oameni, având peste 400 de artiști prezenți pe cele 20 de scene, în cele trei zile de festival. Deși Tomorrowland a crescut în toți acești ani, focusul este același – de a aduce împreună participanți din întreaga lume, care să se bucure de o experiență unică.

Dă verde la muzică și alătură-te poveștii Tomorrowland, alături de Lipton Ice Tea. Găsește surprizele pregătite pentru această vară pe pagina de Facebook Lipton Ice Tea și pe paginile ambasadorilor Lipton: Zmenta, Dj Optick, Pandutzu și Naguale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *