free download 78 travel guides written by experts

Links Associates comunica brandul Ivatherm

Compania Links Associates a preluat comunicarea companiei de dermocosmetice Ivatherm.

„Ne vom ocupa de tot ceea ce înseamnă strategie de comunicare a companiei şi brandului Ivatherm”, a declarat Corina Vinţan, Managing Partner Links Associates. „Ivatherm este un produs românesc construit cu grijă şi inteligenţă de către Dr. Rucsandra Hurezeanu, în colaborare cu laboratoare de avangardă din Franţa. Ivatherm este tipul de business în care cred cu tărie, pentru că reprezintă o confirmare a talentului specialiştilor români peste hotare şi ne face în acelaşi timp să fim mândri că suntem români. Obiectivul nostru este ca Ivatherm să se identifice în rândul consumatorilor cu povestea de succes a unei femei tinere care a avut curajul de a propune un brand românesc, conceput prin contribuţia oamenilor de ştiinţă şi specialiştilor români”, a adăugat ea.

Ivatherm este prima companie românească de produse dermocosmetice pentru îngrijirea pielii sensibile, înfiinţată în 2005. Produsele sale, concepute şi fabricate în Franţa conţin apa termală Herculane. Calităţile deosebite ale acesteia conferă o identitate aparte produselor companiei. .

„Am considerat că am ajuns la un moment de maturitate în care brandul Ivatherm trebuie să-şi afirme mult mai clar identitatea pe piaţa românească”, consideră la rândul său dr. Rucsandra Hurezeanu, General Manager al Ivatherm. „Pentru mine, succesul acestei companii este mai mult decât confirmarea unei realizări personale. Este vorba de o imagine de seriozitate, tradiţie şi inovaţie; produsele noastre reprezinta o combinaţie reuşită între expertiza franceză în domeniul cosmeticelor şi ingredienţi activi inovanţi la nivel mondial. Am convingerea că Links Associates deţine expertiza necesară pentru a reuşi să consolidăm împreună brandul Ivatherm”, a subliniat ea.

Creată în 2008 de fostul purtător de cuvânt al MAE, Corina Vinţan, Links Associates este o companie care oferă servicii de consultanţă în comunicare strategică şi public affairs. Compania este cunoscută pentru participarea la organizarea Conferinţei de la Bucureşti în deschiderea Summit-ului NATO, s-a ocupat de organizarea selecţiei în România pentru premiul Femeile Europei 2008 reuşind pentru prima oară în 20 de ani să obţina pentru România, prin Monica Macovei, titlul de „Femeia Europeană a anului” la finala desfăşurată la Bruxelles.

De asemenea, compania a organizat anul trecut, alaturi de IAA, conferinţa de branding de ţară care s-a bucurat de prezenţa Dr. Shashi Tharoor, fost secretar general adjunct ONU, este implicată în proiecte de diplomaţie publică, promovează branduri de lux din industria optică şi susţine prin consultanţă şi lobby unul dintre cele mai mari proiecte industriale derulate în România.

Bucuresti, 05.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *