free download 78 travel guides written by experts

Linii de falie

Nancy Huston
Editura Leda

Linii de falie incepe cu o schema – un soi de arbore genealogic sau cel putin o seama de personaje prezentate intr-o structura. Apoi prima parte este plasata in 2004 si il are in centru pe Sol – personaj ce aparea ca fiind ultimul in schema de la inceputul romanului.

"Sunt ca lumina soarelui, atotputernic, instantaneu si invizibil, inund fara niciun efort cele mai intunecate colturi ale Universului" aflam despre Sol din chiar prima pagina. Un copil care le cunoaste pe toate – iata un element ce suscita cu siguranta interesul cititorului.

Povestea curge firesc si pe masura ce se adanceste lectura romanului cititorul calatoreste in timp purtat pe firul familiei pana in 1944. Calatoria este una si pe mai multe continente – "din California zilelor noastre pana pe Coasta de Est a Statelor Unite, de la Haifa la Toronto si de acolo pana la München-ul celui de-al Doilea Razboi Mondial" (dupa cum se mentioneaza si in prezentarea oficiala a romanului.

Nancy Huston, scriitoare canadiana care isi reinnoieste fiecare data stilul, a reusit sa creeze o poveste fascinanta tradusa in 27 de limbi si considerata bestseller. Finalul aduce si clarificarea legaturii intre personaje, secretul ascuns timp de generatii iesind la suprafata.

Linii de falie este un roman fascinant, o poveste interesanta, cuceritoare pe care va invitam sa il cititi si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *